Μπαντής για Ιωαννίδη: «Ο Αλμέιδα τα είχε πει, προσπάθησε να μας ταρακουνήσει!» (ΦΩΤΟ)

Μπαντής για Ιωαννίδη: «Ο Αλμέιδα τα είχε πει, προσπάθησε να μας ταρακουνήσει!» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Μέσω ανάρτησής στα social media ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Μπαντής, αναφέρθηκε στην υπόθεση του Φώτη Ιωαννίδη και στάθηκε στα λεγόμενα του Ματίας Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέσω ανάρτησής στα social media ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Μπαντής, αναφέρθηκε στην υπόθεση του Φώτη Ιωαννίδη και στάθηκε στα λεγόμενα του Ματίας Αλμέιδα τονίζοντας ότι τα όσα είπε αφορούν τη συνολική αντιμετώπιση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Γιώργος Μπαντής με ανάρτησή αναφέρθηκε στην υπόθεση του Φώτη Ιωαννίδη, ενώ έκανε ειδική αναφορά στα λεγόμενα του Ματίας Αλμέιδα για τον Έλληνα φορ.

Ουσιαστικά ο Μπαντής θεωρεί ότι ο τεχνικός της ΑΕΚ τα είπε για κάθε περίπτωση ποδοσφαιριστή με έμμεση αναφορά στους Ρέτσο, Τσιλούλη, Αθανασιάδη και Μπακασέτα.

Μπαντής για Ιωαννίδη: «Ο Αλμέιδα τα είχε πει, προσπάθησε να μας ταρακουνήσει!» (ΦΩΤΟ)

Η δημοσίευση του Μπαντή:

«Πρόσφατα ο Ματίας Αλμέιδα είπε δημόσια σε όλους μας με ευγένεια και χαμόγελο να απολαύσουμε τον Φώτη για όσο διάστημα παίζει ακόμη ποδόσφαιρο στη χώρα μας και να μην τον τιμωρούμε.

Είμαι σίγουρος πως δεν το είπε μόνο για τον Φώτη. Το είπε και για τον Παναγιώτη, τον Σωτήρη, τον Γιώργο, τον Τάσο, τον Γιάννη και δυστυχώς για πολλούς ακόμη ποδοσφαιριστές.

Είμαι βέβαιος πως το είπε και για τη συνολική αντιμετώπιση που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την αυτοκαταστροφική του τάση. Σκεφτείτε πως ένας άνθρωπος που βρίσκεται μόνο 18 μήνες στη χώρα μας, χωρίς να μιλάει καν τη γλώσσα μας και χωρίς να γνωρίζει την κουλτούρα μας, μπόρεσε και κατάλαβε τόσα πολλά προσπαθώντας με τον τρόπο του να μας ταρακουνήσει.

Δυστυχώς Coach έγινε πάλι και έγινε με τον χειρότερο τρόπο, έναν τρόπο ανήθικο, ελεεινό, απάνθρωπο. Αντί να γιορτάζουμε ότι δύο ελληνικές ομάδες διεκδικούν την πρόκρισή τους στις τέσσερις καλύτερες μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, τιμωρούμε στιγματίζοντας την εθνική μας ομάδα, “ανακαλύπτουμε” θεωρίες συνωμοσίας και δημιουργούμε προκατάληψη προς τους αθλητές.

Ξέρω πως σε αυτή τη χώρα όσο πιο σημαντικό και πετυχημένο είναι ένα πρόσωπο τόσο μεγαλύτερη είναι η ηδονή της “δολοφονίας” του χαρακτήρα του από ανθρώπους μικρούς, ίσως γιατί τους θυμίζει το ποσό ασήμαντοι και αποτυχημένοι είναι οι ίδιοι.

Αρνούμαι να συνηθίσω την δυσωδία του πληκτρολογίου, είτε προέρχεται από επαγγελματίες είτε όχι. Αρνούμαι να συνηθίσω τα διαδικτυακά δικαστήρια, τα άγρια λόγια, την ανθρωποφαγία και τις κατάρες για καρκίνους και χιαστούς.

Αρνούμαι να συνηθίσω ότι για όλους αυτούς δεν θα υπάρχει καμία συνέπεια.

Με τον Φώτη και κάθε Φώτη».

Δείτε την ανάρτηση:

Ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου του ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ στην Λεωφόρο υποκλίθηκε στον Φώτη Ιωαννίδη και μάλιστα χωρίς να του γίνει ερώτηση για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού.

«Επειδή όμως υπήρξα και ποδοσφαιριστής, μπαίνω στη θέση του: μετά από δυο λάθη, αν είσαι σε ντέρμπι και στο δεύτερο ημίχρονο κοιτάς ότι περνάει ο χρόνος δεν έχουν όλοι την ηρεμία να βρουν ελεύθερους χώρους. Εχει να κάνει με την αίσθηση, με τη διάθεση. Ίδια μάχη που έδινε ο ΠΑΟ να διώξει τις φάσεις και κυρίως λαμβάνοντας υπ’ όψιν τον επιθετικό που έχει. Πως σε μία επίθεση μπορεί να τα καταφέρει. Ο ΠΑΟ έχει έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή. Είναι και Έλληνας, οπότε απολαύστε τον. Μην τον τιμωρείται», ήταν τα λόγια του Αλμέιδα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X