Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Η Ελένη Μενεγάκη ξέρει καλύτερα τους λόγους που αποχωρεί»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Η Ελένη Μενεγάκη ξέρει καλύτερα τους λόγους που αποχωρεί»

Ο παρουσιαστής σχολίασε την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA σχολίασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή του «Super Κατερίνα».

Ο παρουσιαστής δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τι θα κάνει η παρουσιάστρια στο μέλλον και υποστήριξε ότι εκείνη ξέρει τι είναι καλύτερο για εκείνη. Επίσης, σχολίασε ότι πια η ελληνική τηλεόραση δεν έχει αρκετούς παρουσιαστές και ότι οι περισσότεροι που ασχολήθηκαν με αυτό δεν έχουν αφήσει κάποιο αποτύπωμα.

Αναλυτικότερα, ανέφερε: «Τι συζητάτε ρε παιδιά. Ό, τι αποφασίζει ο κάθε άνθρωπος να κάνει, ό, τι θεωρεί ότι είναι καλύτερο για εκείνη τη στιγμή. Aς αποφασίσει τι θα κάνει, επαγγελματίας είναι, η Ελένη ξέρει καλύτερα για ποιον λόγο το κάνει. Δεν σχολιάζω συναδέλφους, γιατί την Ελένη συνάδελφο τη θεωρώ μετά από σχεδόν 35 χρόνια, που είμαστε μαζί. Η Ελένη ξέρει πάρα πολύ καλά τι κάνει και τι νιώθει. Ο κάθε άνθρωπος [δεν ξέρω] τι αποφασίζει τη στιγμή που το αποφασίζει και δεν μπορώ να ανοίξω ένα μικρόφωνο και να αρχίσω να σχολιάζω χωρίς να ξέρω. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν πολλοί παρουσιαστές και το λέω μετά λύπης».

Διαβάστε περισσότερα

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X