ΑΕΚ: Ο Ελίασον «γυάλισε» στον άνθρωπο της Αϊντχόφεν που είδε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

ΑΕΚ: Ο Ελίασον «γυάλισε» στον άνθρωπο της Αϊντχόφεν που είδε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο άσος της ΑΕΚ, Νίκλας Ελίασον έκανε «γκελ» στον άνθρωπο της Αϊντχόφεν που είδε το ντέρμπι της Ένωσης με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το SDNA έχει το παρασκηνιακό ρεπορτάζ για τον Σουηδό μεσοεπιθετικό της Ένωσης και τον υψηλό βαθμό απόδοσης που πήρε…δια χειρός PSV.

«Μάτια» της Αϊντχόφεν βρέθηκαν στη Λεωφόρο στις 3 Απριλίου – όπως προανήγγειλε το SDNA – και παρακολούθησαν το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (2-1).

Εκτός από τον Φώτη Ιωαννίδη που κινήθηκε σε υψηλές στροφές, πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ και κέρδισε τον «κατάσκοπο» της PSV, υπήρξε κι ένας παίκτης της Ένωσης που πήρε καλό βαθμό απόδοσης από τον απεσταλμένο της ολλανδικής ομάδας στο «Απόστολος Νικολαϊδης» με ό,τι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Και το όνομα αυτού, Νίκλας Ελίασον.

Ο Σουηδός πλάγιος μεσοεπιθετικός ήταν ένας από τους παίκτες της ΑΕΚ που ξεχώρισαν στο αθηναϊκό ντέρμπι.

Από τα δικά του πόδια προήλθε το γκολ του Βίντα (βγάζοντας την 11η προσωπική ασίστ στη χρονιά) ενώ γενικότερα υπήρξε μόνιμη πηγή κινδύνων για την αμυντική γραμμή του «Τριφυλλιού».

Κλείνοντας να σημειώσουμε πως η Αϊντχόφεν σχεδιάζει να στείλει εκ νέου δικό της απεσταλμένο για scouting report στην Ελλάδα σε ένα από τα ντέρμπι που έρχονται στο πλαίσιο των play offs της Super League.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X