Το βίντεο της Φενέρμπαχτσε για το Conference League με… «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»

Το βίντεο της Φενέρμπαχτσε για το Conference League με… «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»
Photo Credits: INTIME

Οι Τούρκοι δημοσίευσαν ένα βίντεο, που περιέχει εικόνες από την πορεία τους μέχρι εδώ, αλλά και σκηνές με την OPAP Arena

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού κόντρα στην Φενέρμπαχτσε (22:00), με φόντο μία θέση στα ημιτελικά του Conference League έχει ξεκινήσει για τα καλά, όπου οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το προβάδισμα, μετά το 3-2 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Στα πλαίσια αυτής οι Τούρκοι δημοσίευσαν ένα βίντεο, που περιέχει εικόνες από την πορεία τους μέχρι εδώ, αλλά και σκηνές με την OPAP Arena και το τρόπαιο, δείχνοντας ξεκάθαρα πως θέλουν να φτάσουν μέχρι εκεί, με τον τελικό να έχει προγραμματιστεί για τις 29 Μαΐου, στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Υπενθυμίζουμε πως ο νικητής της ελληνοτουρκικής μάχης, θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά αυτόν του ζευγαριού Λιλ-Γουέστ Χαμ, με τα «σφυριά» να έχουν το προβάδισμα μετά το 2-1 της Αγγλίας.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X