Νίκη την Κυριακή, νίκη την Κυριακή, νίκη την Κυριακή

Νίκη την Κυριακή, νίκη την Κυριακή, νίκη την Κυριακή
Photo Credits: INTIME

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου γράφει για το μοναδικό αποτέλεσμα που υπάρχει για την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη περιμένοντας μία δυνατή μάχη ανεξάρτητα από το τι λένε...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέσα στον οχετό που έχει εκτοξεύσει τις τελευταίες μέρες όλη αυτη η σαββούρα που έχει δυστυχώς προσκολλήσει την οπαδική τύφλωση πάνω στη δημοσιογραφία, υπάρχει και το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Άρη. Το αμιγώς τακτικό, το αληθινό ποδόσφαιρο. Υπάρχει ένα παιχνίδι που δεν πρέπει με τίποτα να κοστίσει απώλειες.

Αυτό, εμπλουτισμένο με κάμποση από τη διαιτητική αναλγησία στο γκολ της ισοφάρισης με το οποίο η ομάδα της Θεσσαλονίκης γκρέμισε την ΑΕΚ από την κορυφή της βαθμολογίας την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου (3-3), μας έχει διδάξει ότι δεν χρειάζονται οι βρωμιές και οι αλητείες μιας μερίδας ανθρώπων που φυτοζωεί εις βάρος της αλήθειας, χωρίς αξίες και ανθρώπινες αρχές, για να γίνει το συγκεκριμένο ματς πολεμικό.

Όλα ήταν τέτοια μέσα στη σεζόν, εκτός από το τελευταίο στη Νέα Φιλαδέλφεια ακριβώς επειδή ηταν η ΑΕΚ τόσο αποφασιστική και ξεκάθαρη στο πρώτο ημίωρο του αγώνα ώστε να μην τους επιτρέψει το παραμικρό περιθώριο σκέψης και όχι απλά δράσης, πως θα μπορούσαν να πάρουν κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Στη Θεσσαλονίκη όμως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, όχι επειδή οι λοβοτομημένοι των αντίπαλων κύκλων έχουν ξεσκίσει ακόμα και τα πιο σαθρά όρια της προπαγάνδας προκειμένου να δηλητηριάσουν το ίδιο το παιχνίδι και όποιον επιλεγεί για να το διευθύνει, αλλα διότι ο Άρης προσπαθεί απέναντι σε όλους το ίδιο, για να κάνει τη ζημιά όπου μπορεί. Κι έτσι πρέπει να συμβαίνει, αυτή είναι η κανονικότητα που οι κερματοδέκτες θέλουν να ακυρώσουν με δόλιους τρόπους.

Το κίνητρο της ΑΕΚ είναι τεράστιο και του Άρη τίποτα περισσότερο από το να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο μοτίβο προετοιμασίας ενόψει το τελικού κυπέλλου, όμως κάθε ποδοσφαιριστής και προπονητής που σέβεται τον εαυτό του και τη δουλειά του, αλλά ακόμα περισσότερο το club το οποίο εκπροσωπεί, δεν θα κάτσει να χαριστεί. Σε αυτά τα παιχνίδια είναι οι προσωπικότητες που κάνουν τη διαφορά η ΑΕΚ περιμένει περισσότερα πράγματα από παίκτες που έχουν αποδείξει οτι μπορούν να της τα προσφέρουν.

Θα μπορούσα να πω ποιο συγκεκριμένα πράγματα, όμως εδώ που φτάσαμε όλοι γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί πού μπορούν να σηκώσουν την ομάδα στις πλάτες τους και να καθορίσουν την εξέλιξη του επόμενων αγώνων υπέρ τους. Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία τούτες τις ώρες, είναι να δώσουν ο καθένας προσωπικά ό,τι περισσότερο έχει και ως σύνολο να λειτουργήσουν με τις αρχές που τους έφεραν έως εδώ, στο σύνολο της τελευταίας διετίας. Να σταματήσουν τα δώρα, να μη χαρίσουν τίποτα στους αντιπάλους τους, να πάρουν μέσα στο γήπεδο ως αξίζουν. Τα επόμενα δύο ματς θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το πρωτάθλημα, ας ξεκινήσει η ΑΕΚ με τη νίκη στην έδρα του Άρη και μετά έρχεται ο Παναθηναϊκός όπου πλέον θα μετρήσουμε τα πάντα για το ποιος από τους δύο μπορεί περισσότερα. Νίκη την Κυριακή με κάθε θυσία που απαιτείται και πάμε μετά για το ιστορικό φινάλε με τα τρία ντέρμπι.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X