Ο πόνος των «άλλων» και το κακό που δεν πρέπει να... τριτώσει στο Χαριλάου

Ο πόνος των «άλλων» και το κακό που δεν πρέπει να... τριτώσει στο Χαριλάου
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog θέτει κάποια δεδομένα για τους «μεγάλους» και προειδοποιεί για τη μάχη της Κυριακής...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται και οι πέντε μεγάλες ομάδες της χώρας αυτή τη στιγμή, κανονικά όλοι οι οπαδοί τους θα έπρεπε αφενός να είναι χαρούμενοι και σε αγωνία και αφετέρου να ασχολούνται μόνο με την ομάδα τους. Και οι φίλαθλοι αλλά και συνολικά οι οργανισμοί των πέντε ομάδων.

Η ΑΕΚ είναι πρώτη στο πρωτάθλημα και φουλάρει για το «back to back », ο Παναθηναϊκός έχει ελπίδες για το πρωτάθλημα ενώ είναι και στον τελικό του Κυπέλλου, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έχουν ελπίδες για το πρωτάθλημα αλλά και για ευρωπαϊκή διάκριση στο Conference League και ο Άρης ζει και αναπνέει για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Κι όμως… Αν εξαιρέσεις τον Άρη που λογικό κι επόμενο είναι να σκέφτονται την κατάκτηση τροπαίου ύστερα από 54 ολόκληρα χρόνια, από το Big-4 βλέπουμε ότι μόνο στην ΑΕΚ ασχολούνται με την ΑΕΚ, την ώρα που σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ και ειδικά σε «κόκκινους» και «πράσινους», ο πόνος τους είναι η «Ένωση» και η Νέα Φιλαδέλφεια!

Αλλά και σε επίπεδο ψυχολογίας κόσμου, η ΑΕΚ είναι μια χαρούμενη Πολιτεία με όλο αυτό που βιώνει από τα εγκαίνια και μετά, στο σπίτι της και στη γειτονιά της. Κάτι που προφανώς, όχι απλά ενοχλεί τους «απέναντι», αλλά και που δεν το αντέχουν καν. Σε συνδυασμό φυσικά με το πολλάκις αποδεδειγμένο γεγονός ότι υπολογίζουν και φοβούνται ως πιο δυνατό τους αντίπαλο αγωνιστικά, την ομάδα του Αλμέιδα.

Αν τα βάλουμε κάτω και θυμηθούμε με τι έχουν ασχοληθεί μέσα σε ενάμιση χρόνο, πρώτα απ’ όλα, σίγουρα θα ξεχάσουμε αρκετά. Τι να πρωτοθυμηθείς δηλαδή αφού ασχολούνται κάθε μέρα με την ΑΕΚ; Όχι μόνο τον ενάμιση αυτό χρόνο, αλλά από τότε που βγήκε μπροστά ο Δημήτρης Μελισσανίδης πριν από 11 χρόνια. Αλλά ειδικά μετά την «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», είναι εντυπωσιακό αυτό που συμβαίνει. Μόνο και μόνο για το γήπεδο, έχουν ασχοληθεί από τον ατσάλινο αετό και τον Οδυσσέα που πετούσε στο γήπεδο το πρώτο χρονικό διάστημα μέχρι τις τουαλέτες! Από τα εγκαίνια και την ονοματοδοσία στις θύρες μέχρι τους πυλώνες και το πόσο πέταξε το αερόστατο στη γιορτή των 100 ετών. Να δούμε τώρα τι θα τους πειράξει από το Μουσείο της Ιστορίας της ΑΕΚ. Πόνος αμέτρητος.

Καλά για το αγωνιστικό, τι να πρωτοθυμηθείς κι εκεί; Διαιτητή δεν θέλουν επί της ουσίας κανέναν, για όποιον κερδίζει η ΑΕΚ αφήνουν χυδαία υπονοούμενα, έχουν γελοιοποιηθεί άπειρες φορές από… κόβιντ μέχρι και… Τσιλούλη. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν είναι πόσο πολύ «γραμμένους» τους έχει ο κόσμος της ΑΕΚ, πόσο πολύ το απολαμβάνει όλο αυτό, αλλά και ότι δεν είναι τίποτα ικανό να χαλάσει την ψυχολογία του, που απορρέει από όλη αυτή την κοσμογονία στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως και να έχει, η ΑΕΚ κοιτάει τη δουλειά της. Έχει μπροστά ένα πάρα πολύ σημαντικό και δύσκολο ματς με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη, εκεί όπου δύο φορές φέτος, πληγώθηκε πολύ, πρώτα με τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και ύστερα με την ισοπαλία, που της στέρησε δύο πολύτιμους βαθμούς. Δεν την… παίρνει την «Ένωση» να τριτώσει το κακό. Με τίποτα.

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X