Barcelona Open: Ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Μπαένα για την πρόκριση στους «8»

Τσιτσιπάς: «Περιπέτεια μιας ολόκληρης ζωής το ματς με τον Ζβέρεφ»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Ισπανό Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένα με στόχο την πρόκριση στους "8" του Barcelona Open

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεπέρασε το εμπόδιο του Όφνερ και συνεχίζει την πορεία του στο Barcelona Open, έχοντας φόρα από την κατάκτηση του Monte Carlo Masters.

Αντίπαλός του είναι ο Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένα (Νο. 66), ο οποίος στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τον Λορέντσο Μουσέτι, με τους δύο να μονομαχούν για μια θέση στα προημιτελικά.

Η αναμέτρηση αναμένεται να διεξαχθεί περίπου στις 19:00 ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί από το COSMOTE Sport 6, αλλά και από το Match Center του SPORT24. Η μονομαχία τους θα διεξαχθεί στην Pista Rafa Nadal και έχει οριστεί ως η τέταρτη (και τελευταία) του προγράμματος.

Ο Τσιτσιπάς έχει αναμετρηθεί με τον Μπαένα άλλες δύο φορές στο παρελθόν, με τον Έλληνα πρωταθλητή να επικρατεί δις. Η μια ήταν στο Εστορίλ το 2018 όπου είχε επικρατήσει 2-1 και η δεύτερη στο περσινό Roland Garros, στο οποίο ο Τσιτσιπάς επικράτησε με 3-0.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X