Φουλ της σπέκουλας για την ΑΕΚ, αλλά αποδεικνύεται συνεχώς πως καλύτερα να μη μιλάς!

Φουλ της σπέκουλας για την ΑΕΚ, αλλά αποδεικνύεται συνεχώς πως καλύτερα να μη μιλάς!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου για το ζοφερό σκηνικό που βάζει στο στόχαστρο την ΑΕΚ, αλλά θα πέσει στη φάκα που στήνει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καλώς ήρθατε στο μεγάλο μας τσίρκο. Μπορεί να βρισκόμαστε πολιτικά στην εποχή της Μεταπολίτευσης και ευτυχώς να έχουμε αφήσει πίσω τη μαύρη περίοδο που η Ελλάδα βρέθηκε στο γύψο της χούντας, αλλά ζούμε τη σύγχρονη επικοινωνιακή χούντα. Ποτέ ξανά δεν υπήρξε περίοδος που να βρέθηκαν τόσοι αντίπαλοι παρατεταγμένοι απέναντι στην ΑΕΚ. Χτυπούν συνεχώς από το ξεκίνημα της σεζόν και όσο η ΑΕΚ αντέχει και δεν πέφτει, πάρε κι άλλα χτυπήματα μέχρι να πετύχουμε το στόχο.

Γίνονται πολλά. Τόσα που σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν νιώθουν τίποτα οι εμπνευστές όλων αυτών των σεναρίων. Ή μήπως, σαν τα… πουλιά που είχαν αναλάβει το ρόλο του λογοκριτή επί δικτατορίας, δεν παίρνουν χαμπάρι απ’ όσα συμβαίνουν. Κι όμως, θα μπορούσαν να κάνουν μια βόλτα από της Φιλαδέλφειας τα μέρη το περασμένο Σαββατοκύριακο, να δουν φάτσες γελαστές και ανέφελες και να καταλάβουν, πως ο Ενωσίτης (αλλά και κάθε κανονικός φίλαθλος, που λειτουργεί σκωπτικά ο εγκέφαλος του) δεν καταλαβαίνει απ’ όλα αυτά.

Ο φοβικός διαιτητής και οι επιλογές

Κάπως έτσι, πήγαμε στο αφήγημα του Ελληνα διαιτητή που τάχα μου συμφωνήθηκε και πολλά άλλα σκοτεινά και πανέξυπνα, στο πιο κεντρικό μαγαζί της Γλυφάδας. Τη δουλειά τους θα πείτε την έκαναν. Εμφανίστηκε ένας φοβικός Μανούχος, δεν έδωσε δύο πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ, αρνήθηκε ακόμα και την εξόφθαλμη αποβολή του Οντουμπάτζο για την καρατιά στον Ρότα. Να μη λησμονήσω, πως κάποιοι κομπάρσοι που δηλώνουν κριτικοί διαιτησίας, είπαν πως ήταν σωστό. Όλα κομπλέ, δεν βγήκε αίμα, αναπνέει ακόμα.

Αφού δεν βγήκε καλά η ιστορία με τον διαιτητή, πήγαμε ένα βήμα παρακάτω. Επόμενος στόχος να πέσουν σκιές και να αρχίσουν εξυπναδιές γύρω από τον Αρη και τις επιλογές του Μάντζιου. Καλά πήγε αυτό. Βέβαια, όσοι αναρωτήθηκαν για τις επιλογές του προπονητή του Αρη και τις χαρακτήριζαν περίεργες, θα μπορούσαν απλά να γυρίσουν το χρόνο ενάμιση μήνα πίσω. Όταν ο Αρης στερούσε από την ΑΕΚ την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια, έχοντας μόνο δύο πρόσωπα διαφορετικά από την 11άδα που έπαιξε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δηλαδή, Φατόρε και Ρόουζ αντί Οντουμπάτζο και Φαμπιάνο, είναι όλη η ζημιά!

Να το δούμε κι αλλιώς; Ο Αρης νίκησε τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ στην Τούμπα με τέσσερα διαφορετικά πρόσωπα από αυτά που παρατάχθηκε την Κυριακή. Εισέπραξε τρίμπαλο στο «Καραϊσκάκης» με τρία διαφορετικά πρόσωπα από την Κυριακή. Και βέβαια, έχασε από τον Παναθηναϊκό μια αγωνιστική πριν, με έξι διαφορετικά πρόσωπα. Αλλά αν δεν χάνει η ΑΕΚ, που έχει τρεις ισοπαλίες σε πέντε ματς φέτος, μάλλον δεν έχει καμία σημασία.

Ο μεγάλος στόχος

Είναι φανερό στα δικά μου μάτια, πως ο στόχος είναι να φανατιστεί στο τέρμα το ματς της Κυριακής. Σε μια έδρα που έτσι κι αλλιώς είναι εχθρική για την ΑΕΚ έπειτα από τα αίσχη του ΄95, που πρόπερσι δέχτηκε μπουκάλι στο κεφάλι ποδοσφαιριστής της αλλά συνέχισε. Θα πείτε η πρώτη ή η τελευταία δυσκολία θα είναι. Είναι φανερό πως προσδοκούν να να κάνουν τον κόσμο του Άρη να δώσει τόνο ζωής και θανάτου στο ματς με την ΑΕΚ και να δημιουργηθεί φυσικά και η ανάλογη ατμόσφαιρα.

Είναι δεδομένο, πως όλη η προσπάθεια είναι να αποτελέσει συνείδηση για την κοινή γνώμη, πως η ΑΕΚ ευνοείται. Και ας πρόκειται για μια ομάδα που στα χρόνια που τάχα μου κυριαρχεί παρασκηνιακά έχει μόνο δύο πρωταθλήματα, έχει υποστεί παταγώδεις αποτυχίες και ιστορίες ήττες, έφτασε να μείνει μέχρι και εκτός Ευρώπης. Καλός ο παπάς, αλλά τους παπατζήδες πια τους μάζεψαν από την Ομόνοια. Βλέπουμε το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και οφείλεται σε σημαντικό βαθμό, στη στάση και το ρόλο της ΑΕΚ.

Οι ψάλτες και οι μωρές παρθένες

Διαβάστε τη συνέχεια

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X