Θέατρο του παραλόγου - Η UEFA ενημέρωσε πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη και έμεινε η σπέκουλα

Θέατρο του παραλόγου - Η UEFA ενημέρωσε πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη και έμεινε η σπέκουλα
Photo Credits: INTIME

Και τελικά δεν βρέθηκε θετικός παίκτης σε ντόπινγκ και η σπέκουλα παραμένει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ πως δεν υπάρχει κανένα θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη σε ντόπινγκ, με αποτέλεσμα να σημάνει λήξη… συναγερμού και πως όλα αυτά που διαβάζουμε από το πρωί δεν έχουν καμία υπόσταση και έτσι γεννάται ένα ακόμη μεγαλύτερο ερώτημα.

Το πρωί της Τετάρτης κυκλοφόρησε ευρέως η είδηση ότι βρέθηκε θετικό το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή σε έλεγχο ντόπινγκ, o οποίος μάλιστα συμμετείχε στην αποστολή της Γαλανόλευκης για το παιχνίδι με τη Γεωργία.

Με την ενημέρωση της UEFA, ενώ νωρίτερα είχε βγάλει ανακοίνωση με διάψευση και η ΕΠΟ, κλείνει ουσιαστικά μία υπόθεση που έχει αναστατώσει όλη την ποδοσφαιρική κοινωνία. Ωστόσο, τώρα παραμένουν τα ερωτηματικά για το πως διέρρευσε αυτή η πληροφορία, στη συνέχεια έγινε είδηση, ποιες σκοπιμότητες ήθελε να εξυπηρετήσει αλλά και τι άλλαξε στην πορεία και φτάσαμε σε αυτό το σημείο.

Πηγή: SDNA.gr

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X