ΑΕΚ: Διακρίσεις στο σχολικό πρωτάθλημα σκάκι

ΑΕΚ: 2 προσθήκες και 7 ανανεώσεις στο σκάκι που ξεκινάει στην Γ΄ Εθνική!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ είχε δυναμική παρουσία στο 33ο Μαθητικό πρωτάθλημα Αττικής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σημαντικές διακρίσεις πέτυχαν οι νεαροί σκακιστές της ΑΕΚ κατά το 33ο Μαθητικό Πρωτάθλημα Αττικής, το οποίο διεξήχθη σε ενιαίο όμιλο.

Συγκεκριμένα, για τη Γ’ Γυμνασίου, η Ευαγγελία Γεωργούση κατέλαβε την 1η θέση στα κορίτσια, ενώ ο αδελφός της Βασίλης ισοβάθμησε στις θέσεις 2-4 της γενικής κατάταξης με 5 νίκες και μία ισοπαλία σε 7 παρτίδες και πήρε το χάλκινο μετάλλιο μετά την εφαρμογή των κριτηρίων άρσης ισοβαθμίας. Επίσης, για την Β’ Δημοτικού της ίδιας διοργάνωσης, ο αθλητής της ΑΕΚ Αλέξανδρος Μαραγκουδάκης είχε πολύ καλή παρουσία, σημειώνοντας 5 νίκες σε 8 αγώνες.

Μία ακόμη επιτυχία σημείωσε για την ίδια διοργάνωση στο ομαδικό πρωτάθλημα ο Γιώργος Γκούσκος-Κατσαρός, καθώς το σχολείο του κατατάχθηκε 3ο μεταξύ των 140 που συμμετείχαν, με τον ίδιο να σημειώνει 2 νίκες και μία ισοπαλία σε τρεις παρτίδες.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X