ΑΕΚ: Διακρίσεις στο σχολικό πρωτάθλημα σκάκι

ΑΕΚ: 2 προσθήκες και 7 ανανεώσεις στο σκάκι που ξεκινάει στην Γ΄ Εθνική!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ είχε δυναμική παρουσία στο 33ο Μαθητικό πρωτάθλημα Αττικής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σημαντικές διακρίσεις πέτυχαν οι νεαροί σκακιστές της ΑΕΚ κατά το 33ο Μαθητικό Πρωτάθλημα Αττικής, το οποίο διεξήχθη σε ενιαίο όμιλο.

Συγκεκριμένα, για τη Γ’ Γυμνασίου, η Ευαγγελία Γεωργούση κατέλαβε την 1η θέση στα κορίτσια, ενώ ο αδελφός της Βασίλης ισοβάθμησε στις θέσεις 2-4 της γενικής κατάταξης με 5 νίκες και μία ισοπαλία σε 7 παρτίδες και πήρε το χάλκινο μετάλλιο μετά την εφαρμογή των κριτηρίων άρσης ισοβαθμίας. Επίσης, για την Β’ Δημοτικού της ίδιας διοργάνωσης, ο αθλητής της ΑΕΚ Αλέξανδρος Μαραγκουδάκης είχε πολύ καλή παρουσία, σημειώνοντας 5 νίκες σε 8 αγώνες.

Μία ακόμη επιτυχία σημείωσε για την ίδια διοργάνωση στο ομαδικό πρωτάθλημα ο Γιώργος Γκούσκος-Κατσαρός, καθώς το σχολείο του κατατάχθηκε 3ο μεταξύ των 140 που συμμετείχαν, με τον ίδιο να σημειώνει 2 νίκες και μία ισοπαλία σε τρεις παρτίδες.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X