Μπακασέτας: «Η φασολάδα της μάνας», το «Peaky Blinders» και το «Αλίμονο» του Μητροπάνου (VIDEO)

Μπακασέτας: «Η φασολάδα της μάνας», το «Peaky Blinders» και το «Αλίμονο» του Μητροπάνου (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Μπακασέτας συστήνεται στους φίλους του Παναθηναϊκού μέσω ενός VIDEO της ΠΑΕ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπακασέτας μίλησε για τη αγαπημένη του ταινία, τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή των πρασίνων, αλλά και το δεύτερο αγαπημένο του άθλημα.

Μέσω ενός VIDEO στα social media του τριφυλλιού η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συστήνει τον Τάσο Μπακασέτα στους φίλους των πρασίνων.

Ανάμεσα σε τσάι και καφέ, διαλέγει το δεύτερο, για πρωινό τρώει γάλα με δημητριακά και αγαπημένο του φαγητό είναι η “φασολάδα της μάνας” όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Αγαπημένη ταινία του Έλληνα διεθνή είναι ο “Νονός” και αγαπημένη σειρά “Peaky Blinders”. Αναφορικά με το αγαπημένο του τραγούδι, δεν είναι άλλο από το “Αλίμονο” του Μητροπάνου.

Αγαπημένος του ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ενώ δεύτερο αγαπημένο του άθλημα είναι το βόλεϊ.

Ανάμεσα σε χειμώνα και καλοκαίρι προτιμάει το πρώτο. Κάθε μέρα πίνει καφέ, ενώ αν δεν ήταν ποδοσφαιριστής θα ήθελε να δουλεύει ως ψυχολόγος.

Επιλέγει γκολ από την ασίστ, αγαπάει όμως το ίδιο την προπόνηση και τον αγώνα. Η λέξη που τον χαρακτηρίζει είναι το επίθετο “παθιασμένος”.

Δείτε το video:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X