Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ - Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά»

Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ - Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά»
Photo Credits: INTIME

Την περίπτωση ν’ ανήκει στον Φώτη Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ που εντοπίστηκε σε Έλληνα διεθνή στο ματς με τη Γεωργία απέκλεισε o Kυριάκος Θωμαϊδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε άλλον Έλληνα διεθνή και σίγουρα όχι στον Φώτη Ιωαννίδη εντοπίστηκε το θετικό δείγμα ντόπινγκ, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κυριάκος Θωμαΐδης.

Με αφορμή παραφιλολογία που αναπτύχθηκε μετά την είδηση-σοκ για την ανίχνευση παράνομης ουσίας σε παίκτη της Εθνικής στο ματς με τη Γεωργία, ξεκαθάρισε ότι αυτός δεν είναι ο επιθετικός του Παναθηναϊκού.

Υπογράμμισε λοιπόν ότι και τα δυο δείγματα που έδωσε ο Έλληνας φορ (ένα πριν τον αγώνα και ένα μετά) ήταν αρνητικά, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τον Εθνικό Οργανισμό Καταπολέμησης Ντόπινγκ.

Πηγή: Sportfm.gr

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X