Μπαρτσελόνα: Αυτή είναι η σημασία πίσω από την χειρονομία του Αραούχο (VIDEO)

Μπαρτσελόνα: Αυτή είναι η σημασία πίσω από την χειρονομία του Αραούχο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

O Ρόναλντ Αραούχο αποβλήθηκε από την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν και στη συνέχεια έκανε μια χαρακτηριστική χειρονομία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα έμεινε με 10 παίκτες από νωρίς στην αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν για τα προημιτελικά του Champions league, μετά από την αποβολή του Ρόναλντ Αραούχο με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 29ο λεπτό.

Μάλιστα σε εκείνο το σημείο η Καταλανοί είχαν το προβάδισμα με 1-0 απέναντι στους Παριζιάνους. Αυτό που τράβηξε το ενδιαφέρον είναι η χειρονομία που έκανε ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, την ώρα που αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο.

Σύμφωνα λοιπόν με τα Μέσα της Ισπανίας, η χειρονομία αυτή χρησιμοποιείται όταν κάποιος θέλει να αναφερθεί σε μια ληστεία.Πρόκειται για μια κλασική λατινοαμερικάνικη χειρονομία η οποία ωστόσο χρησιμοποιείται παγκοσμίως και όχι μόνο στις χώρες της Νότιας Αμερικής. Δεν αποκλείεται η ποινή του Αραούχο να είναι ακόμα μεγαλύτερη εάν η UEFA αποφασίσει να εξετάσει περισσότερο τη χειρονομία του κεντρικού αμυντικού της Μπαρτσελόνα.

Ronald Araújo (Barcelona) hand gesture after getting a red card against PSG
byu/Viriato181 insoccer

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X