Τα... έριξε στον Αραούχο ο Γκουντογκάν: «Να μένεις με δέκα τόσο νωρίς είναι σκότωμα» (VIDEO)

Τα... έριξε στον Αραούχο ο Γκουντογκάν: «Να μένεις με δέκα τόσο νωρίς είναι σκότωμα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εξαιρετικά απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Ιλκάι Γκουντογκάν, μετά την βαριά ήττα και τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από την Παρί Σεν Ζερμέν, «δείχνοντας» την αποβολή του Ρόναλντ Αραούχο ως καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα.

Οι Καταλανοί είχαν νικήσει με 3-2 στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ στο Παρίσι, αλλά ο Λουίς Ενρίκε και οι παίκτες του έκαναν εμφατική εμφάνιση στη Βαρκελώνη, επικράτησαν με 4-1 και πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά.

«Είμαι απογοητευμένος, πολύ απογοητευμένος. Ήταν στο χέρι μας και χαρίσαμε την πρόκριση στην Παρί. και τους κάναμε αυτό το δώρο με τον πιο εύκολο τρόπο» είπε μετά τον αγώνα ο διεθνής Γερμανός άσος και συνέχισε όντας επικριτικός με τον συμπαίκτη του, ο οποίος αποβλήθηκε νωρίς στο παιχνίδι:

«Είναι σκληρό να πεις κάτι… Σε τέτοιες τόσο κρίσιμες στιγμές, όμως, πρέπει να είσαι σίγουρος ότι πας για την μπάλα. Δεν ξέρω αν πήρε μπάλα ή όχι. Εγώ προτιμώ να δεχθώ το γκολ, να αφήσω το ένας εναντίον ενός. Δώσε την ευκαιρία στον τερματοφύλακα να σταματήσει τον αντίπαλο ή άσε τον ακόμα και να βάλει γκολ. Να μένεις με έναν λιγότερο τόσο νωρίς, σε σκοτώνει».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X