Super League2: Εκεί δεν πήγαν καλά τα συνεταιράκια - Ο Παναθηναϊκός Β' νίκησε τον Ολυμπιακό Β' και τον στέλνει στην Γ' Εθνική!

Super League2: Εκεί δεν πήγαν καλά τα συνεταιράκια - Ο Παναθηναϊκός Β' νίκησε τον Ολυμπιακό Β' και τον στέλνει στην Γ' Εθνική!
Photo Credits: INTIME

Nίκη του Παναθηναϊκού Β επί του Ολυμπιακού Β

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χάρη σε γκολ του Φουρτάδο στο 87΄, ο Παναθηναϊκός Β΄ επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού Β΄ στο Ρέντη, στο ντέρμπι των «μικρών» για την 5η αγωνιστική των play out της Super League 2. Οι «πράσινοι» με τη νίκη τους έκαναν σημαντικό βήμα παραμονής στην κατηγορία, ενώ, αντίθετα, οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν στην τελευταία θέση των play out του Β΄ ομίλου και έχουν πολύ δύσκολο έργο τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές.

Οι «πράσινοι» πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα και είναι μαζί με την Παναχαϊκή στους 18 βαθμούς, έναν μπροστά από τον Γιούχτα που έχασε από τον Διαγόρα και τρεις από τον Ολυμπιακό Β που είναι μόνος στην τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας και κινδυνεύει με υποβιβασμό.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκουράκης (Χανίων), ΒΟΗΘΟΙ: Ισακοβίδης (Λακονίας), Βλαχάκης (Ρεθύμνου), 4ος: Μπακογιάννης (Αθηνών).

Κίτρινες: Μαρίνος, Σγουρός, Αργυρίου – Σαρδέλης, Προδρομίτης, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος.

Ολυμπιακός Β (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Μπιανκόν, Σγουρός, Τσέλιος (46′ Ιμπαγάσα), Κουτσίδης, Κεραμίδας (67’ Αποστολόπουλος), Μαρίνος (67’ Καράκουτης), Σαπουντζής (75’ Κατσουλίδης), Πινακάς (85′ Βλαχομήτρος), Αργυρίου

Παναθηναϊκός Β (Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Φικάι, Αθανασακόπουλος, Κάτρης, Φουρτάδο, Προδρομίτης (58’ Καραμπάς), Σαρδέλης (58’ Κυριόπουλος), Νταμπίζας (70’ Μαρτίνης), Λάμψιας (69’ Τουρκοχωρίτης), Φρόκου (69’ Κρυπαράκος).

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X