Η Μαγιόρκα ψάχνει τον πιτσιρικά που έκανε κινήσεις μαϊμούς προς τον Τσουαμενί της Ρεάλ Μαδρίτης

Η Μαγιόρκα ψάχνει τον πιτσιρικά που έκανε κινήσεις μαϊμούς προς τον Τσουαμενί της Ρεάλ Μαδρίτης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άλλο ένα περιστατικό ρατσιστικής επίθεσης εντοπίστηκε στο «Σον Μόις» της Μαγιόρκα, αυτήν τη φορά εναντίον του Αουρελιέν Τσουαμενί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο, ο σύλλογος των Βαλεαρίδων Νήσων θέλει να βγάλει από πάνω του το στίγμα και για τον λόγο αυτό συνεργάζεται με την Αστυνομία για να διερευνήσει την ενέργεια που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της εντός έδρας ήττας (0-1) από τους «μερένχες».

Βίντεο στα social media φάνηκε να δείχνει έναν πιτσιρικά οπαδό στις εξέδρες, να κάνει μια ρατσιστική χειρονομία προς τον μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Στο ίδιο παιχνίδι πέρυσι, οπαδοί της Μαγιόρκα μαγνητοσκοπήθηκαν να επιτίθενται ρατσιστικά τον Βραζιλιάνο επιθετικό των Μαδριλένων, Βινίσιους Τζούνιορ, με τον σύλλογο να ανακαλεί την κάρτα μέλους ενός οπαδού για 3 χρόνια.

«Στον αγώνα μεταξύ της Μαγιόρκα και της Ρεάλ Μαδρίτης εντοπίστηκαν εικόνες στις οποίες ένα άτομο έκανε ρατσιστικές χειρονομίες», ανέφεραν οι νησιώτες σε δήλωσή τους, στην οποία προσθέτουν: «Ο σύλλογος έχει ενεργοποιήσει το πρωτόκολλο κατά της βίας στο ποδόσφαιρο και συνεργάζεται με την Εθνική Αστυνομία για την ταυτοποίηση αυτού του ατόμου».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X