Ιστορική στιγμή για την ΑΕΚ - Συμμετέχει στην λαμπαδηδρομία και την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Ιστορική στιγμή για την ΑΕΚ - Συμμετέχει στην λαμπαδηδρομία και την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ είναι πάνω από ένας αθλητικός σύλλογος και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ιστορική στιγμή για την ΑΕΚ η οποία θα λάβει μέρος στην τελετή υποδοχής και αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Απριλίου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Είναι η πρώτη φορά που Τελετή Υποδοχής και Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, συνδέεται με αθλητικό σωματείο, κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ΑΕΚ του Αθλητισμού αλλά και του Πολιτισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ αποτελεί για έναν ολόκληρο αιώνα το μεγαλύτερο αθλητικό και κοινωνικό φαινόμενο της χώρας. Η συμπλήρωση ενός αιώνα Ιστορίας συμπίπτει με το ύψιστο αθλητικό γεγονός της υφηλίου, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Με αφορμή αυτό, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ μέσω της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ, με τη συμπαράσταση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, διοργανώνουν τελετή υποδοχής και αφής της Ολυμπιακής Φλόγας το Σάββατο 20 Απριλίου 2024, ώρα 12:15. Η Εκδήλωση λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο της λαμπαδηδρομίας των ΧΧΧΙΙΙ Ολυμπιακών Αγώνων «ΠΑΡΙΣΙ 2024» και συμπίπτει με τις επετειακές εκδηλώσεις για τα 100 Χρόνια της Αθλητικής Ενώσεως Κωνσταντινουπόλεως.

Αποτελεί ιστορικό γεγονός ότι η ΑΕΚ ως Σύλλογος θα συμμετέχει σε αφή της Ολυμπιακής Φλόγας και μάλιστα στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο λαμπαδηδρόμος και οι συνοδοί αθλητές που θα φέρουν την φλόγα στο Πάρκο, καθώς και ο λαμπαδηδρόμος και οι συνοδοί αθλητές που θα συνεχίσουν από το Πάρκο και για την επόμενη αλλαγή, θα είναι αθλητές και αθλήτριες της ΑΕΚ.

Η παρουσία όλων σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Πάρκο Μνημείου Μικρασιατών και Αλησμόνητων Πατρίδων

Λεωφ. Δεκελείας 117, Νέα Φιλαδέλφεια

Ιστορική στιγμή για την ΑΕΚ - Συμμετέχει στην λαμπαδηδρομία και την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X