Basket League: Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό για 7η φορά φέτος

Basket League: Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό για 7η φορά φέτος
Photo Credits: INTIME

Ντέρμπι απόψε για τη Basket League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους για 7η φορά την φετινή σεζόν, με το “τριφύλλι” να φιλοξενεί τους “ερυθρόλευκους” στο ΟΑΚΑ (20:15, ΕΡΤ3) για την 3η αγωνιστική του Τοp-6 της B’ φάσης.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν κρατά το πλεονέκτημα έδρας στα χέρια της, καθώς χρειάζεται δυο ήττες προκειμένου ο Ολυμπιακός να το προσπεράσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα με ρεκόρ 22-2 θέλει τη νίκη στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για να ελπίζει σε μια ακόμα ήττα των πρασίνων στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια.

Στα αγωνιστικά για τον Παναθηναϊκό αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τζέριαν Γκραντ, με τον Αμερικανό γκαρντ να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο τετρακέφαλο. Aπό την αντίπερα όχθη ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον Φίλιπ Πετρούσεφ να προπονείται κανονικά και τον Έλληνα τεχνικό να αποφασίζει τελευταία στιγμή για την συμμετοχή του Σέρβου φόργουορντ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X