ΑΕΚ: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων του ματς με τον Άρη

Εικόνες από το ΑΕΚ-Αρης
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 παίκτες της ΑΕΚ που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Νέας Φιλαδέλφειας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ σοβαρή και συγκεντρωμένη, καθάρισε εύκολα τον Άρη με 2-0. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς της Νέας Φιλαδέλφειας.

Γιώργος Αθανασιάδης: Δεν δέχθηκε και πολύ μεγάλη πίεση. Παρόλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο έχει κάνει μια καλή απόκρουση σε σουτ από τα όρια της περιοχής.

Λάζαρος Ρότα: Είχε ανεβάσματα από την πλευρά του, καθώς κατάφερε να αισθανθεί αρκούντως ασφαλής στα μετόπισθεν από την πλευρά του. Έβγαλε δυναμισμό και πάθος στο παιχνίδι του. Προσπάθησε να βγάλει και συνεργασίες επιθετικά. Δεν βγήκαν όλες, αλλά βοήθησε αρκετά. Γενικώς έκανε καλό ματς και πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο.

Ντομαγκόι Βίντα: Για ακόμα ένα παιχνίδι, με την εμπειρία του και με την κλάση του, καθοδηγούσε επί της ουσίας ολόκληρη την ανασταλτική λειτουργία της ΑΕΚ. Κρατούσε την θέση του, ενώ με την μπάλα στα πόδια, είχε τις περισσότερες φορές είχε σωστές επιλογές με την μπάλα στα πόδια του.

Άλεξ Κάλενς: Επέστρεψε στην ενδεκάδα μετά από καιρό. Ήταν πολύ σωστός στην διαχείριση των φάσεων και παρότι χρεώθηκε αρκετές φορές με φάουλ πάνω στον Καρίμ, τα περισσότερα ήταν μάλλον υπερβολικά. Προσπάθησε να κάνει παιχνίδι με την μπάλα στα πόδια του και ανέβαινε πολλές φορές ψηλά.

Εχσάν Χατζισαφί: Από τους καλύτερους παίκτες του ματς. Έκανε τρομερή σέντρα στην φάση του πρώτου γκολ του Πόνσε. Ενώ γενικότερα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, έκανε εξαιρετική δουλειά από την πλευρά του. Τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι, όσο και στην επιθετική λειτουργία.

Γενς Γιόνσον: Έπαιξε μόνος του μπροστά από τα στόπερ ως «εξάρι». Και ήταν πολύ αποτελεσματικός. Κέρδισε όλες τις μονομαχίες, «σκούπισε» μπάλες και έβγαλε πολλή «βρώμική» δουλειά στην μεσαία γραμμή. Ενώ με την μπάλα στα πόδια του, είχε σωστές επιλογές.

Ορμπελίν Πινέδα: Έκανε εξαιρετικό ματς ο Μεξικανός χαφ. Από τους κορυφαίους του γηπέδου, ίσως κορυφαίος. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ότι έκανε ο Πινέδα, ήταν καθοριστικό στην μεσαία γραμμή. Με την μπάλα στα πόδια του πήρε πολύ καλές πρωτοβουλίες, άδειασε πολλές φορές αντιπάλους του και έδωσε ρυθμό στο παιχνίδι της ΑΕΚ.

Νίκλας Ελίασον: Ένα ακόμα πολύ καλό ματς από τον Σουηδό μεσοεπιθετικό. Με πολύ κέφι και διάθεση και πολλές πρωτοβουλίες από την πλευρά του. Δημιούργησε πολλά ζητήματα στην άμυνα του Άρη, παρόλο που αυτή την φορά η ΑΕΚ έπαιξε περισσότερο από την αριστερή πλευρά και όχι την δική του.

Στίβεν Τσούμπερ: Επέστρεψε στην ενδεκάδα, έπαιξε σε ρόλο πίσω από τον φορ. Ήταν πολύ κινητικός κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Δοκίμασε να τελειώσει φάσεις, χωρίς όμως να βρει στόχο.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Πολύ κομβική ήταν η παρουσία του Γκάτσι, προκειμένου η ΑΕΚ ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, να κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Πήρε και αυτός πολλές φορές την μπάλα στα πόδια του και οι δικές του εμπνεύσεις, δημιουργούσαν κενά στην αντίπαλη άμυνα. Θα μπορούσε τουλάχιστον σε δυο φάσεις, με δικά του καλύτερα τελειώματα, να είχε σκοράρει.

Έκι Πόνσε: Επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα και έκανε ακριβώς ότι και την προηγούμενη φορά που ήταν βασικός. Σκόραρε. Και μάλιστα αυτή την φορά δυο φορές και μάλιστα με γκολ σεντερφορίσια από την καρδιά της αντίπαλης περιοχής. Εξαιρετική παρουσία από τον Αργεντινό φορ.

Σέρχιο Αραούχο : Μπήκε ως αλλαγή και έπαιξε και πίσω από τον φορ, αλλά και στην κορυφή της επίθεσης. Είχε διάθεση, αλλά στις περισσότερες από τις φάσεις που ενεπλάκη, ήταν ένα κλικ πίσω.

Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς: Από την στιγμή που μπήκε στο ματς ο Κροάτης μέσος, έκανε πολύ όμορφα πράγματα μέσα στο γήπεδο. Εξαιρετικός και με την μπάλα στα πόδια του, αλλά και με τις κινήσεις που έκανε χωρίς να έχει κατοχή.

Νορντίν Άμραμπατ: Αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της επίθεσης όταν μπήκε ως αλλαγή. Πήρε κάποιες προσπάθειες πάνω του, αλλά δεν τις ολοκλήρωσε σωστά.

Πέτρος Μάνταλος: Σε δυο θέσεις έπαιξε όταν μπήκε αλλαγή. Πρώτα στο αριστερό άκρο της επίθεσης και μετά στον άξονα πίσω από τον φορ. Λίγα πράγματα του βγήκαν στις συνεργασίες που επιχείρησε.

Πάολο Φερνάντες: Ήταν η τελευταία κίνηση του Αλμέιδα από τον πάγκο. Μπήκε κεφάτος και παρότι έπαιξε λίγο, πρόλαβε να πάρει κάποιες καλές προσωπικές ενέργειες.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X