Αλόνσο: «Είναι μια πολύ ξεχωριστή στιγμή για τον σύλλογο»

Αλόνσο: «Είναι μια πολύ ξεχωριστή στιγμή για τον σύλλογο»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Αλόνσο για την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος της Λεβερκούζεν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τσάμπι Αλόνσο ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου για την Λεβερκούζεν.

Ο Ισπανός τεχνικός αποθεώθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του θριάμβου με 5-0 κόντρα στη Βέρντερ, και μετά το τέλος του ματς δέχτηκε «επίθεση» από τους παίκτες του, οι οποίοι τον έλουσαν με μπίρα.

Όσα είπε ο Τσάμπι Αλόνσο:

«Είναι μια πολύ ξεχωριστή στιγμή για τον σύλλογο. Η κατάκτηση της Bundesliga για πρώτη φορά σε 120 χρόνια είναι κάτι πολύ ξεχωριστό. Οι παίκτες είναι κορυφαίοι, είναι σε μια κορυφαία ομάδα. Είμαι πολύ περήφανος για όλους. Είναι τιμή για μένα να εργάζομαι εδώ», δήλωσε αρχικά.

Ο Αλόνσο πήρε το μικρόφωνο και απευθύνθηκε και στους φιλάθλους που είχαν κατακλύσει τον αγωνιστικό χώρο της «Μπαϊαρένα» για να πανηγυρίσουν τον τίτλο.

«Σας ευχαριστώ για την απίστευτη υποστήριξη στη διάρκεια της σεζόν. Πρωταθλητές Γερμανίας. Και θέλουμε περισσότερα», φώναξε, ακούγοντας ένα γήπεδο να φωνάζει το όνομά του.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X