Super League: Παπαπέτρου και Ευαγγέλου πήραν από το χέρι τον Παναθηναϊκό και οδήγησαν σε νίκη (3-1) επί της Λαμίας (VIDEO)

Super League: Παπαπέτρου και Ευαγγέλου πήραν από το χέρι τον Παναθηναϊκό και οδήγησαν σε νίκη (3-1) επί της Λαμίας (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Καθάρισαν για τον Παναθηναϊκό οι Παπαπέτρου και Ευαγγέλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τους Τάσο Παπαπέτρου και Άγγελο Ευαγγέλου να καθαρίζουν στα δύσκολα, ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 3-1 τη Λαμία στη Λεωφόρο.

H Λαμία προηγήθηκε με τον Σλίβκα στο 14ο λεπτό του αγώνα, με τον Σλοβάκο να εκμεταλλεύεται το παιδικό λάθος του Κώτσιρα και να πλασάρει ιδανικά τον Ντραγκόφσκι.


Λίγα λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε με ξερό σουτ του Τσέριν, με τον Κοσέλεφ να μην μπορεί να διώξει την μπάλα στο σουτ του Σλοβένου.


Στο β’ μέρος πήραν μπρος Παπαπέτρου και ο Ευαγγέλου από το VAR καθώς φρόντισαν να γεμίσουν με κάρτες τα στόπερ της Λαμίας και να δώσουν ένα αστείο φάουλ από το οποίο έγινε το 2-1 με τον Μπερνάρ.


Λίγο αργότερα, έκλεισαν τα μάτια σε πεναλτάρα υπέρ της Λαμίας, αποδεικνύοντας πως πάση θυσία έπρεπε να κερδίσει ο Παναθηναϊκός.

Το τελικό 3-1 έκανε ο Μπερνάρ στο φινάλε του ματς.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X