Νίκος Βέρτης: Γαστρεντερίτιδα έστειλε στο νοσοκομείο τον αγαπημένο τραγουδιστή – Αναμένεται να λάβει εξιτήριο σήμερα (VIDEO)

Νίκος Βέρτης: Γαστρεντερίτιδα έστειλε στο νοσοκομείο τον αγαπημένο τραγουδιστή – Αναμένεται να λάβει εξιτήριο σήμερα (VIDEO)

Γαστρεντερίτιδα φαίνεται πως είναι το πρόβλημα υγείας που έστειλε εκτάκτως στο νοσοκομείο τον αγαπημένο τραγουδιστή Νίκο Βέρτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γαστρεντερίτιδα φαίνεται πως είναι το πρόβλημα υγείας που έστειλε εκτάκτως στο νοσοκομείο τον αγαπημένο τραγουδιστή Νίκο Βέρτη.

Ο Νίκος Βέρτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν οι εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο, όπου τραγουδάει, χθες Σάββατο (13.04.24) και σήμερα.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε το ΥΤΟΝ The Music Show, το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο γνωστός τραγουδιστής, ζητώντας «συγγνώμη» για την όποια αναστάτωση, αλλά δίχως να αναφέρεται σε αυτή για ποιο λόγο ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «I love Σουκου» στον ANT1 το πρωί της Κυριακής (14.04.24), ο Νίκος Βέρτης ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Διαβάστε περισσότερα

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X