Εντίνιο: «Ο Ντέμης Νικολαΐδης θα είναι για πάντα στην καρδιά μου» (VIDEO)

Εντίνιο: «Ο Ντέμης Νικολαΐδης θα είναι για πάντα στην καρδιά μου» (VIDEO)

Τις στιγμές της ΑΕΚ και όλα όσα έζησε στην χώρα μας ερχόμενος στην Ένωση θυμήθηκε ο Πορτογάλος άσος, Αρνάλντο Εντίνιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις στιγμές της ΑΕΚ και όλα όσα έζησε στην χώρα μας ερχόμενος στην Ένωση θυμήθηκε ο Πορτογάλος άσος, Αρνάλντο Εντίνιο που αποτελούσε προσωπική επιλογή του τότε προέδρου της Ένωσης, Ντέμη Νικολαΐδη με τον Πορτογάλο να πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν και να βοηθάει τα μέγιστα στο πρωτάθλημα 2007/2008 όπου και θεωρεί πως έχει κατακτήσει.

«Ευχαριστώ τον Θεό για την ευλογία του να έχω την καριέρα που έχω κάθε μέρα! Αυτό που είχα την ευκαιρία να βιώσω σε αυτό το πρώτο στάδιο στο εξωτερικό ήταν σίγουρα μια μαθησιακή εμπειρία για όλα τα άλλα….», ανέφερε σε ανάρτησή του στα social media o Εντίνιο.

«Βγαίνοντας από τη ζώνη άνεσής μου αναζητώντας δόξα σε μια μακρινή χώρα με διαφορετική κουλτούρα, και με πολλή θέληση και πίστη για να πετύχω, χωρίς αμφιβολία δεν θα ήταν εύκολο χωρίς τους ανθρώπους που παρείχαν αυτό το κατόρθωμα», συμπλήρωσε και έσπευσε να αναφερθεί αρχικά στον Ντέμη Νικολαΐδη.

«Ο Πρόεδρος που έκανε οικονομική προσπάθεια και η εμπιστοσύνη που μου έδειξε, ο Ντέμης Νικολΐδης θα είναι για πάντα στην καρδιά μου, ήρθε να με πάρει από την Πορτογαλία!!!», συμπληρώνει.

«Στον αδελφό μου Μαρσέλο Σιπριάνο χωρίς αυτόν δεν θα είχε γίνει η μεταγραφή στην ΑΕΚ, με έδειξε στον προπονητή Σέρα Φερέρ, και μετά ο Ζεράλδο Άλβες και ο Καμπράλ το έκαναν δυνατό!! Ο Ζούλιο Σέζαρ με έκανε να νιώσω σαν στο σπίτι μου», ανέφερε ο Εντίνιο και κατέληξε: «Το ποδόσφαιρο ενώνει ανθρώπους, πολιτισμούς και αλλάζει ζωές. Όσοι καταλαβαίνουν την πραγματική σημασία του θα έχουν πάντα φωνή, αγκαλιά ή φιλική ένδειξη για το επόμενο επίπεδο! Πρέπει να είμαστε ταπεινοί για να βοηθάμε τους άλλους γιατί μια μέρα θα βοηθηθείς κι εσύ! Και χάρη σε αυτούς τους κυρίους και άλλους, όπως είναι προφανές, όλα έχουν αλλάξει στη ζωή μου!!! Σήμερα πραγματικά μοιραζόμαστε ενθουσιασμό, και φιλία για μια ζωή ακόμα κι αν είναι μακριά και όλες οι αναμνήσεις είναι στη γραμμή ενός βίντεο. Σε ευχαριστώ Κύριε για όλη την ευλογία σου είμαι και θα είμαι πάντα ευγνώμων και σε σένα εμπιστεύομαι τη ζωή μου 🙏🏽 Αεκ ❤️»

Δείτε την ανάρτηση:

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X