Να σώσει ό,τι σώζεται κόντρα στο Λαύριο η ΑΕΚ Betsson (17:15, LIVE σχολιασμός, enwsi.gr)

Να σώσει ό,τι σώζεται κόντρα στο Λαύριο η ΑΕΚ Betsson (17:15, LIVE σχολιασμός, enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ φιλοξενεί το Λαύριο στα Λιόσια.

H AEK Betsson υποδέχεται το Λαύριο (17:15, ΕΡΤ3, LIVE σχολιασμός, enwsi.gr), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play out, στο άδειο από κόσμο, κλειστό των Άνω Λιοσίων. Μετά από την ήττα στην Πάτρα από τον Απόλλωνα, η Ένωση θέλει ουσιαστικά μία νίκη για να σφραγίσει την είσοδο της στα play off και πρέπει να την κάνει σήμερα.

Όλος ο οργανισμός πέρασε μια ταραχώδη εβδομάδα, με τους παίκτες να απέχουν από τις προπονήσεις και να κάνουν ουσιαστικά μόλις δύο κανονικές, Παρασκευή και Σάββατο. Ο Ηλίας Ζούρος δεν έχει προλάβει να κάνει κανονική προετοιμασία από τον αγώνα, οπότε μένει να δούμε πως θα εμφανιστεί η ομάδα. Οι απουσίες γνωστές, με τον Φλιώνη να είναι εκτός, τον Τίλμαν στην Αμερική και να αποτελεί παρελθόν, ενώ και ο Αγραβάνης είναι αμφίβολος με το χτύπημα που είχε στο χέρι του.

Το Λαύριο από την μεριά του δεν έχει τίποτα να χάσει, θα παίξει ελεύθερα μιας και έχει εξασφαλίσει την παραμονή και μπορεί να κοιτάζει και ψηλότερα αν τον βοηθήσουν τα αποτελέσματα.

Θυμίζουμε και πάλι, ότι ο αγώνας γίνεται κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας της ΑΕΚ, από τον αγώνα με το Περιστέρι.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X