Τέρμα οι γιορτές ΑΕΚ απόψε πάμε για νίκη με Άρη και κορυφή! (20:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Τέρμα οι γιορτές ΑΕΚ απόψε πάμε για νίκη με Άρη και κορυφή! (20:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Με την αύρα των 100ών γενεθλίων η ΑΕΚ θέλει νίκη κορυφής στο «καμίνι»« της Νέας Φιλαδέλφειας κόντρα στον Άρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καλά τα γενέθλια και η γιορτή για τα 100ά γενέθλια, όμως η ΑΕΚ έχει απόψε… «πόλεμο» κόντρα στον Άρη για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League (20:30, Cosmote Sport 1, LIVE σχολιασμός enwsi.gr και μετάδοση από το ENWSI TV), με την Ένωση να ψάχνει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα απόψε για την ΑΕΚ. Η αγέλη του Αλμέιδα θέλει τη νίκη κόντρα στον Άρη για να αφήσει πίσω της την ήττα από τον Παναθηναϊκό και την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ και έχοντας 66 βαθμούς να επιστρέψει στην κορυφή (67 πόντους έχουν οι «ασπρόμαυροι») έστω και προσωρινά, μιας και οι Θεσσαλονικείς δεν θα δώσουν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αυτό το Σαββατοκύριακο, εξαιτίας των υποχρεώσεων των δύο ομάδων στα προημιτελικά του Conference League.

Από την άλλη, οι «κίτρινοι» μπορεί να μην έχουν κίνητρο στα ματς των πλέ οφ, όμως, θέλουν να είναι στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο ενόψει του τελικού του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Σε ακόμη ένα ματς ο Ματίας Αλμέιδα δεν ανακοίνωσε αποστολή με την ΑΕΚ, ωστόσο, να έχει τα… θέματά της.

Εκτός είναι σίγουρα ο Λιβάι Γκαρσία που αποκόμισε μυϊκό πρόβλημα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ επίσης λείπουν ο Στάνκοβιτς που βρίσκεται πάντως σε φάση επανόδου και ο τιμωρημένος στη συγκεκριμένη αναμέτρηση Ντάμιαν Σιμάνσκι. Αντίθετα στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης επέστρεψαν οι Μουκουντί και Άμραμπατ με τον τελευταίο να αναμένεται να πάρει ανάσες.

Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, ο Αθανασιάδης θα είναι δεδομένα κάτω από τα δοκάρια, με τους Βίντα – Κάλενς στο κέντρο στην άμυνα, τον Ρότα δεξιά, τον Πήλιο ή τον Χατζισαφί αριστερά. Στον άξονα φαίνεται να έχουν προβάδισμα οι Γιόνσον και Πινέδα, ενώ για την επίθεση υπάρχουν πολλές επιλογές για τρεις θέσεις. Οι Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ, Μάνταλος, Άμραμπατ είναι υποψήφιοι για την θέση πίσω από τον Πόνσε.

Το πλάνο του Άρη

Από την άλλη, ο Άκης Μάντζιος καλείται να διαχειριστεί δύο απουσίες, αφού εκτός αποστολής έμειναν οι Φαμπιάνο και Φεράρι, ενώ ο Φραν Βέλεθ επέστρεψε στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού και υπολογίζεται κανονικά για τον αποψινό αγώνα.

Αναλυτικά, η αποστολή των «κίτρινων»:
Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φατόρε, Μπράμπετς, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Τζούρασεκ, Πάρντο, Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Σαμόρα, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Δεληζήσης.

Οι διαιτητές του ΑΕΚ – Αρης

  • Διαιτητής: Μανούχος
  • Βοηθοί: Μεϊντάνας – Φωτόπουλος
  • 4ος: Βεργέτης
  • VAR: Μπλανκ
  • AVAR: Κόλλιας

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X