Η καλύτερη επίθεση νίκησε την καλύτερη άμυνα

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Διομήδης Άργους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÄÉÏÌÇÄÇÓ ÁÑÃÏÕÓΗ ΑΕΚ που διαθέτει την καλύτερη επίθεση της Α1 χάντμπολ ανδρών, με τη νίκη της επί του Διομήδη Άργους που έχει την καλύτερη άμυνα, ξέφυγε με τρεις βαθμούς στην κούρσα του πρωταθλήματος και πλέον συνεχίζει με ακόμα καλύτερη ψυχολογία την αήττητη πορεία της προς τον τίτλο. Πάντως ο χθεσινός αγώνας ήταν πολύ διαφορετικός από αυτόν που μας έχουν συνηθίσει οι δύο ομάδες, δηλαδή με δυνατές άμυνες και πολύ λίγα τέρματα.

Αυτή την φορά την τιμητική τους είχαν οι επιθέσεις, αφού είναι χαρακτηριστικό ότι σημειώθηκαν 61 γκολ, τα περισσότερα που έχουν σημειωθεί ποτέ σε μεταξύ τους ματς σε 30 αναμετρήσεις! Τα αμέσως περισσότερα ήταν τα 60 γκολ (28-32 υπέρ της ΑΕΚ) την περίοδο 2007-2008, ενώ ο μέσος όρος των τερμάτων που συνήθως επιτυγχάνονται στα ντέρμπι ΑΕΚ- Διομήδης είναι κάτω από 55 τέρματα.

Μάλιστα για τον Διομήδη που τα τελευταία χρόνια έχει στηρίξει το παιχνίδι του στην άμυνα –χάρη στην οποία εξάλλου κατέκτησε και το Τσάλεντζ Καπ το 2012- τα 32 γκολ παθητικό είναι μεγάλος αριθμός και είχε να δεχθεί τόσα τέρματα πάνω από δύο χρόνια από την 1/2/2012. Τότε ήταν ξανά η ΑΕΚ που τον είχε κερδίσει 32-19 για το Κύπελλο στο κλειστό του Βύρωνα.

Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η τρίτη φορά φέτος που ο Διομήδης δέχθηκε περισσότερα από 27 γκολ. Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου, όπου η ΑΕΚ είχε πάρει πάλι τη νίκη είχε επικρατήσει με 25-27, ενώ την περασμένη αγωνιστική ο Δούκας κατάφερε να σκοράρει 29 φορές κόντρα στους Αργίτες που τελικά πήραν τη νίκη με ένα γκολ διαφορά.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X