Τεν Χαγκ: «Ο προπονητής έχει ευθύνη για όλα»

Τεν Χαγκ: «Ο προπονητής έχει ευθύνη για όλα»
Photo Credits: INTIME

Όλα όσα είπε ο Έρικ Τεν Χαγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την έλευση του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ στην ομάδα εξετάζει της επιλογές  για τη θέση του προπονητή, παρόλα αυτά ο Έρικ Τεν Χάγκ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα περί παραμονής.

Όσα είπε στην συνέντευξη τύπου ο Ολλανδός:

«Θα πρέπει να είσαι ρεαλιστής. Ως προπονητής, είναι σαν να είσαι υπουργός. Δεν έχεις κάτι στα χέρια σου αλλά στο τέλος της μέρας θα πρέπει να το αποδεχτείς αυτό. Είσαι υπεύθυνος για τα πάντα, είμαι εντάξει με αυτή την κατάσταση.

Όπως έχω πει στο παρελθόν, συνεργάζομαι πολύ στενά με τη νέα ιδιοκτησία. Δεν έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο με τον οποίο δουλεύω εδώ, είναι όλα τέλεια. Είμαι χαρούμενος αλλά θέλουμε να έχουμε τις κατάλληλες συνθήκες για να είμαστε επιτυχημένοι.

Το πλάνο της ομάδας είναι έτοιμο αλλά θα πρέπει να το εκτελέσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός, ο οποίος οδεύει προς τη συμπλήρωση μίας διετίας στο «Ολντ Τράφορντ», για να προσθέσει για τον σέντερ φορ:

«Θα ήταν χρήσιμη η προσθήκη ενός αποδεδειγμένου σκόρερ. Χρειαζόμαστε περισσότερες επιλογές, ώστε να έχουμε δύο παίκτες σε κάθε θέση, φέτος δεν είχαμε τόσες επιλογές σε κάποιες θέσεις.

Υπήρχε πρόβλημα στη θέση του στράικερ και του αριστερού μπακ και αυτό είχε αρνητικό αντίκτυπο στα αποτελέσματα».

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X