Κοσμάς: «Δεν μπορεί να φανταστεί κανένας πόσο αγαπάει την ΑΕΚ ο Μελισσανίδης - Εννοείται θα πάρει το πρωτάθλημα η ομάδα»

Κοσμάς: «Δεν μπορεί να φανταστεί κανένας πόσο αγαπάει την ΑΕΚ ο Μελισσανίδης - Εννοείται θα πάρει το πρωτάθλημα η ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Για τη σημασία της ημέρας των γενεθλίων της ΑΕΚ και για τον Δημήτρη Μελισσανίδη μίλησε ο α' αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιώργος Κοσμάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τη σημασία της ημέρας των γενεθλίων της ΑΕΚ και για τον Δημήτρη Μελισσανίδη μίλησε ο α’ αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ στο SPORT24 και στον Βαγγέλη Αρναούτογλου στον περιβάλλοντα χώρο της OPAP Arena.

Ο α’ αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς μοιράστηκε τα συναισθήματα και τις σκέψεις του για την επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυση της “Ένωσης” στην ξεχωριστή εκπομπή του SPORT24 και στον Βαγγέλη Αρναούτογλου.

Ο CEO των κιτρινόμαυρων ανέδειξε τη σημασία της ηχηρής παρουσίας του κόσμου στη Νέα Φιλαδέλφεια, μίλησε για τον Δημήτρη Μελισσανίδη και απάντησε στην ερώτηση για το αν η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα αναδειχθεί και πάλι πρωταθλήτρια.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιώργος Κοσμάς στο SPORT24:

Για τη σημερινή ημέρα (13/4): “Αυτό που βλέπουμε εδώ, αυτή η απέραντη, η ατελείωτη ΑΕΚτζήδικη, ενωσίτικη γιορτή είναι κάτι μοναδικό. Είναι συγκλονιστικό! Αυτό που βλέπουμε όλοι γύρω μας, τις οικογένειες κοντά στην ΑΕΚ, τα μικρά παιδιά, όλα τα πιτσιρίκια με τις κίτρινες φανέλες.

Είναι συγκλονιστικό! Είναι ανατριχιαστικό! Είμαστε όλοι περήφανοι, είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που η ΑΕΚ έχει καταφέρει ξανά να συσπειρώσει όλο τον κόσμο της γύρω από το στολίδι της, γύρω από το σπίτι της, γύρω από το ναό της!

Είναι μεγάλες οι στιγμές που ζούμε, είμαστε πολύ τυχεροί όλοι – και εσείς και εμείς απέξω και από μέσα – που έχουμε την ευλογία να ζούμε από τόσο κοντά τον ένα αιώνα ζωής της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Απλά έχω μεγάλη ένταση γιατί έχω συνηθίσει από τις συνεδριάσεις της Super League και της ΕΠΟ”, ανέφερε αστειευόμενος ο Γιώργος Κοσμάς και συνέχισε:

Για τη πιο δύσκολη στιγμή της ομάδας: “Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν αναμφίβολα όταν η ομάδα έφυγε από την κατηγορία που ανήκει δικαιωματικά. Δεν θέλω καν να το θυμάμαι, έχει σβήσει από τη μνήμη όλων μας. Πλέον δεν είναι καν εφιάλτης. Ήταν δύσκολο, σκληρό όταν το ζήσαμε, αλλά είναι τέτοιο το μεγαλείο της ομάδας από τα τελευταία χρόνια από την επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη και μετά, που αυτή η μικρή, κακή παρένθεση έχει φύγει από τη μνήμη όλων μας. Έχουμε ζήσει υπέροχες στιγμές, συγκλονιστικές στιγμές δίπλα στην ΑΕΚ, όπως και οι πίκρες είναι συγκλονιστικές στιγμές γιατί αυτές μας έχουν κάνει ΑΕΚ.

Γιατί ΑΕΚ δεν γίναμε επειδή παίρναμε πρωταθλήματα κάθε χρόνο – και ξέρουμε γιατί δεν τα παίρναμε τα πρωταθλήματα κάθε χρόνο – αλλά γίναμε για την ψυχή της ομάδας. Γιατί οι ψυχές μας είναι αυτές που συνδέθηκαν με το μεγαλείο της ΑΕΚ, με αυτό που σημαίνει ΑΕΚ, με την ιδέα της ΑΕΚ.

Τέτοιο double, τέτοια παλικαρίσια, αντρίκια κατάκτηση double όπως την περυσινή δεν είχε ξανακάνει ομάδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη στιγμή, όχι γιατί την έζησα από κοντά, αλλά επειδή έχω ένα λόγο παραπάνω να ξέρω από τι περάσαμε, από τι πέρασε η ομάδα πάνω από όλα, για να φτάσει σε αυτό τον στόχο ταυτόχρονα με την επιστροφή της στο σπίτι της”.

Για τον Δημήτρη Μελισσανίδη: “Με τον Δημήτρη Μελισσανίδη ποτέ δεν σταματήσαμε να μιλάμε και να έχουμε επαφή ακόμα και όταν δεν ήταν στην ομάδα. Για αυτό γνώριζα πάντα πόσο αγαπάει και πόσο βαθιά μέσα στην ψυχή του έχει την ΑΕΚ. Πόσο βαθιά έχει στην καρδιά του την ΑΕΚ, πόσο ταυτισμένος είναι, πόσο η ύπαρξη του είναι συνδεδεμένη με την ΑΕΚ, ακόμα και τα χρόνια που δεν ήταν εδώ, εκείνα τα χρόνια που υπέφερε όταν η ομάδα δεν πήγαινε καλά.

Δεν μπορεί να φανταστεί κανένας πόσο αγαπάει την ΑΕΚ αυτός ο άνθρωπος. Δεν έχω γνωρίσει κανέναν που να την αγαπάει περισσότερο από τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Νομίζω ότι η μεγαλύτερη απόδειξη της αγάπης και της αφοσίωσής του στην ΑΕΚ είναι αυτό που βλέπουμε πίσω μας (σ.σ. το γήπεδο). Γιατί όλοι να ξέρουν ότι αν δεν υπήρχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν θα είχε αποκτήσει ποτέ η ΑΕΚ το σπίτι της. Δεν θα είχε γυρίσει ποτέ στο σπίτι της.

Είναι ένα αποκλειστικά τεράστιο επίτευγμα του Δημήτρη Μελισσανίδη. Κανείς δεν θα μπορούσε να χτίσει το γήπεδο της ΑΕΚ και ειδικά ένα γήπεδο που αυτή τη στιγμή είναι το καλύτερο στην Ευρώπη, στο χώρο που γεννήθηκε η ομάδα, στο χώρο που μεγάλωσαν οι γενιές των ΑΕΚτζήδων, στο χώρο των παππούδων μας. Αυτό είναι μόνο του Δημήτρη Μελισσανίδη και πρέπει να του αποτίουμε φόρο τιμής εφ’ όρου ζωής. Χωρίς εκείνον η ΑΕΚ θα ήταν πάντα άστεγη και θα είχε χάσει την ψυχή της. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης της έδωσε πίσω την ψυχή της”.

Για το αν θα πάρουν οι κιτρινόμαυροι το πρωτάθλημα: “Εννοείται! Όλοι το πιστεύουν. Δεν υπάρχει κανείς που να μην το πιστεύει. Μπορεί να το κάνουμε λίγο πιο δύσκολο, αλλά εμάς μας αρέσουν τα δύσκολα. Όλοι στην οικογένεια της ΑΕΚ πιστεύουν ότι θα πάρουμε και αυτό το πρωτάθλημα”.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X