Παίρνει σειρά και ο Κούγιας - Το πλάνο του Μελισσανίδη για όσους προκαλούν την ΑΕΚ

Παίρνει σειρά και ο Κούγιας - Το πλάνο του Μελισσανίδη για όσους προκαλούν την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Δεν γινόταν αλλιώς... Με απόφαση Μελισσανίδη και ο Αλέξης Κούγιας που προκαλεί την ΑΕΚ, θα έχει τον δικό του χώρο στο μουσείο Ιστορίας της ομάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήταν δίκαιο και μάλλον θα γίνει πράξη… Ο Αλέξης Κούγιας θα έχει ειδικό χώρο στο μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, όπως αυτοί που πολέμησαν την ανέγερση της «Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena».

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν κάνει πίσω… Από την στιγμή που ο Αλέξης Κούγιας κάνε «πόλεμο» στην ΑΕΚ θα έχει και αυτός ξεχωριστή θέση στο μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, όπως έπραξε με όλους όσοι πολέμησαν την ανέγερση του νέου γηπέδου της ομάδας.

Έτσι ο γνωστός ποινικολόγος και αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού που εσχάτως έχει επιδοθεί σε ανελέητο πόλεμο εναντίον της ΑΕΚ, θα δει σε σύντομο χρονικό διάστημα την φωτογραφία του στο μουσείο της Ένωσης.

Να θυμίσουμε, βέβαια, πως στο μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ έγινε πράξη η απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη να υπάρχει, πλέον, χώρος αφιερωμένος σε όσους κατά την ΠΑΕ «πολέμησαν» το όνειρο των οπαδών και των ανθρώπων της ομάδας να δουν το νέο γήπεδο να παίρνει σάρκα και οστά.

Όπως είχε γίνει γνωστό, στον χώρο θα υπάρχουν αναφορές στα πρόσωπα αλλά και οι φωτογραφίες τους.

Το είπε και το έκανε ο Μελισσανίδης - Όσοι εμπόδισαν το γήπεδο στα μαύρα κατάστιχα του μουσείου της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X