Αρκάδη: «Μου έρχονται στο μυαλό η φιέστα με τον ΠΑΟΚ το '89, το γκολ του Σαβέβσκι και το πρώτο παιχνίδι στην "Αγιά Σοφιά - OPAP Arena"»

Αρκάδη: «Μου έρχονται στο μυαλό η φιέστα με τον ΠΑΟΚ το '89, το γκολ του Σαβέβσκι και το πρώτο παιχνίδι στην "Αγιά Σοφιά - OPAP Arena"»
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αγγελική Αρκάδη για τα 100 χρόνια της Ένωσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αγγελική Αρκάδη, επισήμανε ότι στα επόμενα 100 χρόνια θα ήθελε να δει την “Ενωση” να διατηρεί και να ενισχύει το κοινωνικό της προφίλ στις δηλώσεις της στην ειδική εκπομπή του SPORT24 και στον Βαγγέλη Αρναούτογλου μέσα από την OPAP Arena.

Η Αγγελική Αρκάδη μετρά 25 χρόνια στα ενδότερα της ΑΕΚ και ειδικότερα του ποδοσφαιρικού τμήματος, με τη γενική διευθύντρια της ΠΑΕ να μοιράζεται τα βιώματα και τις εμπειρίες της στον κιτρινόμαυρο οργανισμό στην ειδική εκπομπή του SPORT24 για τα 100 χρόνια της “Ένωσης” και στον Βαγγέλη Αρναούτογλου μέσα από την OPAP Arena.

Μάλιστα, ερωτηθείσα για το πώς θα ήθελε να δει την ΑΕΚ στον επόμενο αιώνα, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι επιθυμεί να δει την αγαπημένη της ομάδα να διατηρεί και να ενισχύει το κοινωνικό της πρόσωπο για τις επόμενες γενιές.

Αναλυτικά όσα είπε η Αγγελική Αρκάδη στο SPORT24:

Για τα δικά της βιώματα με την ΑΕΚ: “Σήμερα είναι μια μέρα χαράς, μια μέρα γιορτής. Η αλήθειας είναι ότι έχω ζήσει εκ των έσω την ΑΕΚ περίπου 25 χρόνια συνολικά. Τις πολύ καλές εποχές της δεκαετίας του ‘90 με τα συνεχόμενα πρωταθλήματα, τη σημερινή πολύ δυνατή εποχή που την κάνει πολύ ιδιαίτερη το νέο μας γήπεδο… Έζησα και άσχημες στιγμές. Υπάρχει μια στιγμή που θέλει κάθε άνθρωπος που αγαπάει αυτή την ομάδα να την ξεχάσει. Αλλά δεν χρειάζεται να αναφερθούμε σήμερα σε άσχημες στιγμές. Σήμερα γιορτάζουμε, γιορτάζουμε σε μια πολύ καλή εποχή για την ΑΕΚ”.

Για τις πιο ξεχωριστές στιγμές που βίωσε στην ομάδα: “Μου έρχεται στο μυαλό ένας αγώνας, όταν δεν δούλευα στην ΑΕΚ. Όταν πήραμε το πρωτάθλημα το 1989, η φιέστα που κάναμε με τον ΠΑΟΚ. Ήταν η τελευταία που γιορτάσαμε μαζί με τον πατέρα μου. Από εκεί και πέρα, είναι η στιγμή στη Γλασκώβη με το γκολ του Τόνι (σ.σ. Σαβέβσκι). Υπάρχουν και άλλες ευρωπαϊκές βραδιές που ενισχύουν πολύ το πρεστίζ του συλλόγου. Θα θυμηθώ και μια πιο πρόσφατη. Τον πρώτο μας αγώνα στο νέο μας γήπεδο με τον Ιωνικό, τον Οκτώβριο του 2022, που και αυτή ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή”.

Για το πώς φαντάζεται την ΑΕΚ στα επόμενα 100 χρόνια: “Δεν μπορώ να ξέρω πώς θα είναι. Αλλά μπορώ να πω πώς θα ήθελα να είναι. Θα ήθελα να είναι μια ομάδα που να μεγαλουργεί μέσα στο γήπεδο, να κατακτά τίτλους και να έχει μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές που θα ενισχύουν το πρεστίζ του συλλόγου μας. Θα έλεγα και κάτι που για εμένα είναι πρωταρχικής σημασίας: Να συνεχίσει να ενισχύει το κοινωνικό της προφίλ και να το διατηρήσει για τις γενιές που έρχονται”.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X