Νικολάου για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ: «Είναι η ομάδα της επιβίωσης - Να πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα!»

Νικολάου για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ: «Είναι η ομάδα της επιβίωσης - Να πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα!»
Photo Credits: INTIME

Το μήνυμα του Λάκη Νικολάου για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής κι ένας άνθρωπος που την έχει υπηρετήσει από πολλά και διαφορετικά πόστα είναι αναμφίβολα ο Λάκης Νικολάου!

Έχει φορέσει τα κιτρινόμαυρα ως ποδοσφαιριστής, έχει αναλάβει χρέη προέδρου ενώ πλέον είναι επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ.

Ο Λάκης Νικολάου μίλησε για το τι σημαίνει για τον ίδιο η ΑΕΚ ενώ ευχήθηκε να πάρει ξανά η ομάδα το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Το να είσαι 53 χρόνια συνεχώς σε αυτή την ομάδα, αλλά και από μικρός να την ακολουθείς ως φίλαθλος, από τότε που ξεκίνησες να νιώθεις το ποδόσφαιρο και να μπορέσεις να κάνεις μία μεταγραφή από την ομάδα της συνοικίας σου, στην ομάδα που αγαπούσες, ήταν κάτι το πάρα πολύ σημαντικό.

Αυτό που με δένει με την ΑΕΚ είναι σαν αυτό που με δένει με την οικογένεια μου. Όλα αυτά τα χρόνια, ξέχωρα από τις δραστηριότητες που έχω, ένα μέρος της ενασχόλησης μου, είναι η ΑΕΚ. Βέβαια και η αγωνία για την πορεία της.

Η ΑΕΚ έχει καταφέρει να εκπληρώσει αυτό που αντιπροσωπεύει και σαν ομάδα, δηλαδή η ομάδα της επιβίωσης, οι άνθρωποι της επιβίωσης. Αυτοί που ξεκίνησαν από την άλλη πλευρά του Αιγαίου, έχοντας την ελπίδα για μία καινούργια ζωή, την οποία και εκφράσανε μέσω ενός αθλητικού σωματείου.

Το σωματείο αυτό εμπνέει την προσπάθεια για επιβίωση. Έτσι βλέπω εγώ την ομάδα, λέω κοινωνικά πράγματα, διότι μέχρι και ο Πατριάρχης είπε, “πως η ΑΕΚ η είναι ιδέα και οι ιδέες δεν αποθνήσκουν”.

Καταλαβαίνετε πόσο χαρούμενος είμαι που γιορτάζουμε τον πρώτο αιώνα ζωής και ελπίζω να γιορτάσουμε και τον δεύτερο, όχι εμείς, οι απόγονοι μας τουλάχιστον. Αυτή την στιγμή έχουμε το σπίτι μας, έχουμε έναν πρόεδρο που είναι ο πλέον κατάλληλος για να εκπροσωπεί αυτήν την ομάδα. Έχει μέσα του την αίσθηση του πρόσφυγα και ξέρει πολύ καλά, τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Όσον αφορά στην είσοδο στο γήπεδο; Ένιωσα μεγάλη ζήλια όταν μπήκα μέσα, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο, επειδή δεν μπορώ να παίξω! Ποτέ μου δεν είχα σκεφτεί τόσο έντονα, όσο εκείνη την στιγμή, τι ωραία που θα ήταν να γύριζαν τα χρόνια πίσω και να μπορούσα να παίξω!»

Ευχές για τα 100 χρόνια:

«Να πάρουμε πάλι το πρωτάθλημα!»

Πηγή: BNSports

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X