Μπακαούκας για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ: «Ήταν μεγάλη τιμή που έπαιξα στην ομάδα - Η ΑΕΚ είναι η οικογένεια μου»

Μπακαούκας για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ: «Ήταν μεγάλη τιμή που έπαιξα στην ομάδα - Η ΑΕΚ είναι η οικογένεια μου»
Photo Credits: INTIME

Το μήνυμα του Χριστόφορου Μπακαούκα για τα γενέθλια της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το δικό του μήνυμα για τον έναν αιώνα της ΑΕΚ έστειλε μια από τις μεγαλύτερες μορφές του κιτρινόμαυρου χάντμπολ, ο μοναδικός Χριστόφορος Μπακαούκας.

Τόνισε πως ήταν τιμή του που αγωνίστηκε με τα κιτρινόμαυρα ενώ ανέφερε πως η ΑΕΚ είναι οικογένεια για τον ίδιο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε

«Να τα χιλιάσει η ΑΕΚάρα μας! Ήταν μεγάλη τιμή που έπαιξα στην ομάδα. Για εμένα η ΑΕΚ είναι η οικογένεια μου. Έζησα απίστευτες στιγμές και χάρηκα που μπήκε το χάντμπολ στην ζωή των ΑΕΚτζήδων. Χαίρομαι πάρα πολύ που ήμουν ένα κομμάτι στην ιστορία της ομάδας.

Το καλό είναι πως στα δύσκολα χρόνια της ομάδας, φύτρωσε ένα τριαντάφυλλο που στήριξε πάρα πολύ και τον κόσμο και την ΑΕΚ. Όσοι παίζαμε, Τα δίναμε όλα και για αυτόν τον λόγο, ο κόσμος μας έδωσε το παρατσούκλι “μάγκες”».

Ευχές για τα 100 χρόνια:

«Εύχομαι ο κόσμος να ζει κάθε στιγμή με την ομαδάρα μας και να συνεχίσει να την αγαπάει σε όλα τα αθλήματα, όπως κάνει όλο αυτόν τον καιρό. Οι αθλητές που αγωνίζονται για την ΑΕΚ, να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, για να τιμήσουν αυτήν την ομάδα και αυτόν τον κόσμο».

Πηγή: BNSports

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X