Χρύσα Κατσαρίνη: «ΑΕΚ για μένα σημαίνει…»

Χρύσα Κατσαρίνη: «ΑΕΚ για μένα σημαίνει…»
Photo Credits: INTIME

Η Χρύσα Κατσαρίνη μίλησε για το τι ήταν αυτό που την ώθησε να γίνει ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Χρύσα Κατσαρίνη, με αφορμή τα 100α γενέθλια της ΑΕΚ, μίλησε για την απόφαση της να υποστηρίξει την Ένωση, παρά το γεγονός πως δεν είχε κάποιο μέλος της οικογένειας της που να είναι ΑΕΚ.

Η αγαπημένη κωμικός αποκαλύπτει στο Sport-fm.gr πώς έγινε ΑΕΚ, αναφέρθηκε στην πιο όμορφη και πιο δύσκολη «κιτρινόμαυρη» στιγμή για εκείνη, ενώ βάζει τις δικές της λέξεις στα αρχικά Α.Ε.Κ.!

Ερωτηθείσα πώς αποφάσισε να να γίνει ΑΕΚ, η Χρύσα Κατσαρίνη απάντησε με αφοπλιστική ειλικρινεία: «Ήταν μια απόλυτα συνειδητή και ενήλικη απόφαση. Κανένας στην οικογένειά μου δεν είναι ΑΕΚ. (Βασικα μόνο ο άντρας της ξαδερφης μου. Τον συμπάθησα από την αρχή.). Όταν μετακόμισα στην Αθήνα, άρχισα να μαθαίνω για την ιστορία της ΑΕΚ και κάπως έτσι την αγάπησα».

«Για μένα ΑΕΚ είναι ο αγώνας στο Βελιγράδι το 1999. Και όλο το βάρος που φέρει αυτή η αντιπολεμικη αποστολή», είπε όταν τη ρωτήσαμε τι σημαίνει για εκείνη να είσαι ΑΕΚ.

Όσον αφορά μία… ΑΕΚ στιγμή, είτε θετική είτε αρνητική, μάς περιέγραψε: «Νομίζω η πιο συγκινητική στιγμή που βίωσα ήταν το πρώτο ματς μέσα στην OPAP Arena. Άρχισαν να βγαίνουν οι παίκτες, εσκυβαν και φιλουσαν το χορτάρι. Και εκεί που έκλαιγα (κλαίω και άσχημα πανάθεμά με) γυρίζω και πιάνει το βλέμμα μου έναν τύπο που αγκάλιαζε έναν ηλικιωμένο κύριο. Ηταν και οι 2 δακρυσμένοι και του είπε “μπαμπά στο είπα ότι θα βλέπαμε μαζί ξανά αγώνα στην Φιλαδέλφεια.

Η αρνητική, εντάξει, ήταν ο υποβιβασμός. Και εκεί κλαιγαμε. Αλλά είμαστε ΑΕΚ έχουμε συνηθίσει την απελπισία. Έχουμε σφυρηλατηθει».

Για τη Χρύσα Κατσαρίνη «το πρώτο γκολ του Γκατσίνοβιτς, μέσα στη Φιλαδέλφεια» έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της. «Νόμιζα ότι θα πεθάνω από τη χαρά και τα… καπνογόνα. Έχω διάρκειας στο πέταλο, οπότε καταλαβαίνεις…», προσθέτει η ίδια.

Όταν της ζητήσαμε να αλλάξει τα αρχικά της ΑΕΚ (Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως) και να βάλει δικές τις λέξεις σε αυτά τα αρχικά, απάντησε:

«Αρρώστια
Έρωτας
Καύλα!».

Καταλήγοντας, έστειλε τις δικές της ευχές για το μέλλον της ΑΕΚ. «Να συνεχίσει να μάς χαρίζει μοναδικές συγκινήσεις», ευχήθηκε.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X