Γκουαρδιόλα: «Έχουμε μεγάλο θέμα στη Σίτι, βγάζουμε τεράστια κούραση στα τελευταία ματς»

Γκουαρδιόλα: «Έχουμε μεγάλο θέμα στη Σίτι, βγάζουμε τεράστια κούραση στα τελευταία ματς»
Photo Credits: INTIME

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναφέρθηκε στην κούραση που έβγαλαν οι παίτκες του τις τελευταίες εβδομάδες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Πεπ Γκουαρδιόλα δήλωσε πως θεωρεί ότι η ομάδα του έχει βγάλει αρκετή κούραση και έχει πολύ δύσκολο έργο να διαχειριστεί σωστά το ρόστερ του.

«Πρέπει να ξεκουράσω και τους κεντρικούς αμυντικούς, αλλά ο Γουόκερ με τον Στόουνς τραυματίστηκαν σε φιλικά παιχνίδια της Αγγλίας οπότε δεν μπορούν να ξεκουραστούν. Έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Είχα την αίσθηση ότι ήμασταν κουρασμένοι στα τελευταία ματς. Θα αποφασίσουμε αύριο τι πρέπει να κάνουμε», ήταν τα λόγια του προπονητή των πρωταθλητών Ευρώπης.

Η αγγλική ομάδα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι στη φετινή σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τις επόμενες ημέρες τις Λούτον και Ρεάλ Μαδρίτης και θέλει αρχικά να παραμείνει στη μάχη του τίτλου της Premier League, αλλά και να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X