Τσάβι: «Η απόφαση μου είναι οριστική και δεν αλλάζει»

Τσάβι: «Η απόφαση μου είναι οριστική και δεν αλλάζει»
Photo Credits: INTIME

Ο Τσάβι επιμένει πως δεν υπάρχει κάτι που θα τον κάνει να αλλάξει την απόφαση του και να συνεχίσει με την Μπαρτσελόνα και την νέα χρονιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τσάβι Ερνάντεθ έχει αποφασίσει να αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, όμως δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Λαπορτά προσπαθεί να τον μεταπείσει.

Ο Τσάβι ωστόσο ήταν ξεκάθαρος για ακόμη μια φορά και δήλωσε ότι η απόφαση του να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την Μπαρτσελόνα είναι οριστική. Ο Καταλανός ρωτήθηκε για ακόμη μια φορά για το ενδεχόμενο της παραμονής του ωστόσο ο ίδιος ήταν κάθετος και τόνισε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη.

«Η απόφαση μου να αποχωρήσω στο τέλος της σεζόν δεν αλλάζει. Η απόφαση που πήρα έχει φέρει ηρεμία στους ποδοσφαιριστές, στον σύλλογο, ακόμα και στον Τύπο. Δεν αλλάζω ωστόσο την απόφαση μου», τόνισε ο Τσάβι στη σημερινή συνέντευξη Τύπου.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fabrizio Romano (@fabriziorom)

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X