Η ΕΠΟ ζήτησε από Άρη και Παναθηναϊκό να απαντήσουν στο σενάριο αλλαγής έδρας και δεν δίνει… ευρώ για το Πανθεσσαλικό

Η ΕΠΟ ζήτησε από Άρη και Παναθηναϊκό να απαντήσουν στο σενάριο αλλαγής έδρας και δεν δίνει… ευρώ για το Πανθεσσαλικό
Photo Credits: INTIME

Η ΕΠΟ ζήτησε από Άρη και Παναθηναϊκό να απαντήσουν μέχρι τη Δευτέρα (15/4) αν δέχονται να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας σε άλλο γήπεδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυτή τη στιγμή διεξάγεται η συνεδρίασε της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ με βασικό ζήτημα τη λήψη οριστικών αποφάσεων για την έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ενώ διαψεύδεται η πληροφορία ότι ενδέχεται να εξεταστεί και το σενάριο αλλαγής της ημερομηνίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΕΠΟ ζήτησε από τους δύο φιναλίντ – Άρη και Παναθηναϊκό – να απαντήσουν αν δέχονται να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου σε άλλο γήπεδο.

Για την ακρίβεια, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο απαιτείται να γίνουν βελτιωτικές ενέργειες ύψους 260.000 ευρώ και ο Αχιλλέας Μπέος (Δήμαρχο Βόλου) φέρεται να ζήτησε από την ΕΠΟ να καλύψει το ποσό των 70.000 ευρώ από το συνολικό κόστος. Κατά τις ίδιες πηγές, η Ομοσπονδία απάντησε αρνητικά και στη συνέχεια ζήτησε από τις δύο ομάδες να απαντήσουν στο σενάριο αλλαγής της έδρας έως και τη Δευτέρα (15/4).

Μέχρι στιγμής πάντως, η ΠΑΕ Άρης εμφανίζεται απόλυτη και κατηγορηματική ως προς την έδρα του τελικού καθώς απαιτεί την εφαρμογή της προκήρυξης του θεσμού. Συν τοις άλλοις, η μοναδική επιλογή – πλην του Πανθεσσαλικού Σταδίου – είναι το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας όπου εκεί το κόστος των εξόδων για την εγκατάσταση καμερών υψηλής ευκρίνειας είναι ακόμη μεγαλύτερο.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X