Ξεκαρδιστική ανάρτηση Σαν Μαρίνο: «Γειά Λίβερπουλ, πιστεύουμε ότι σας νικάμε»

Ξεκαρδιστική ανάρτηση Σαν Μαρίνο: «Γειά Λίβερπουλ, πιστεύουμε ότι σας νικάμε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εντός έδρας ήττα «έκπληξη» της Λίβερπουλ από την Αταλάντα επέφερε πλήθος αντιδράσεων, με το Σαν Μαρίνο να μας προσφέρει μία από τις κορυφαίες εξ αυτών, τρολάροντας τους Reds με επικό τρόπο.

Η Λίβεπρουλ γνώρισε μία σοκαριστική ήττα στο «Άνφιλντ» με 3-0 από την Αταλάντα σε ένα παιχνίδι που η αγγλική ομάδα δεν έμοιαζε σε καμία περίπτωση με την καλοκουρδισμένη «μηχανή» την οποία θαυμάζουμε τη φετινή σεζόν.

Με αυτή το αποτέλεσμα η Λίβερπουλ κυνηγάει πλέον ένα θαύμα στη ρεβάνς της Ιταλίας, ώστε να βρεθεί εκείνη στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Από την άλλη η ομάδα από το Μπέργκαμο βρίσκεται πολύ κοντά σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά επιτέυγματα της ιστορίας της.

Την ήττα του συλλόγου απο το Μέρσεϊσαϊντ σχολίασαν πολλοί, μεταξύ τους και… το Σαν Μαρίνο. Μάλιστα, με ένα τρομερό πικάρισμα, η εθνική ομάδα της μικρής χώρας που έχει να κερδίσει σε παιχνίδι μία εικοσαετία και βάλε, κάλεσε με τον τρόπο της τη Λίβερπουλ να αναμετρηθούν, ωστέ να σταματήσουν επιτέλους αυτό το αρνητικό σερί.

«Γειά σου Λίβερπουλ. Θα θέλαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι στο Europa League με εσάς. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να σας κερδίσουμε», ανέφερε το ποστάρισμα της ομάδας στην πλατφόρμα X σκορπίζοντας το γέλιο στους αναγνώστες.

Ξεκαρδιστική ανάρτηση Σαν Μαρίνο: «Γειά Λίβερπουλ, πιστεύουμε ότι σας νικάμε»

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X