Οπαδός μαστίγωσε παίκτη της Αλ Ιτιχάντ μετά το Σούπερ Καπ Σαουδικής Αραβίας (VIDEO)

Οπαδός μαστίγωσε παίκτη της Αλ Ιτιχάντ μετά το Σούπερ Καπ Σαουδικής Αραβίας (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε μετά τον τελικό του Σούπερ Καπ Σαουδικής Αραβίας, όταν ένας οπαδός μαστίγωσε τον Χαμντάλα της Αλ Ιτιχάντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε μετά τον τελικό του Σούπερ Καπ Σαουδικής Αραβίας, όπου η Αλ Ιτιχάντ ηττήθηκε με 1-4 από την Αλ Χιλάλ.

Ένας οπαδός, ο οποίος διαπληκτίστηκε με τον Μαροκινό επιθετικό, Χαμντάλα, άρχισε να τον μαστιγώνει (!) και χρειάστηκε η παρέμβαση των διπλανών του, για να μην ξεφύγει περισσότερο η κατάσταση.

Το βίντεο έχει κάνει τον γύρο του κόσμου και τα δημοσιεύματα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα υποστηρίζουν πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι υποστηρικτής της Αλ Χιλάλ.

Ο Χαμντάλα συγκρατήθηκε από τους παρευρισκόμενους και τους συμπαίκτες του, αφού ήταν έτοιμος να απαντήσει στον συγκεκριμένο οπαδό, ο οποίος φέρεται να συνελήφθη και μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα στο Άμπου Ντάμπι.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X