Κυβερνητική... γκρίνια για την διαιτησία στον Παναθηναϊκό - «Κερδίσαμε τον Άρη παρά τα σφυρίγματα» είπε ο Δένδιας

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Νίκος Δένδιας!
Photo Credits: INTIME

Γκρίνια από υψηλότατο κυβερνητικό στέλεχος για την διαιτησία στα ματς του Παναθηναϊκού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η γκρίνια είναι ατελείωτη Παναθηναϊκέ!

Όπου σταθούν και όπου βρεθούν οι «πράσινοι» κλαίνε για την διαιτησία με μαέστρο τον Γιάννη Αλαφούζο που συνήθως δεν ξέρει τι και πότε να το πει.

Έτσι τώρα είχαμε παρέμβαση από υψηλότατο στέλεχος της κυβέρνησης. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας βρέθηκε στο Φόρουμ των Δελφών και κλήθηκε να κάνει μεταξύ άλλων την πρόβλεψή του για το αν θα κατακτήσει ο Παναθηναϊκός το νταμπλ στο ποδόσφαιρο και την Ευρωλίγκα στο μπάσκετ.

«Έχω την ευτυχία να δω τον Παναθηναϊκό να κάνει απίστευτα πράγματα. Ήμουν μέσα στο Άμστερνταμ Αρίνα, όταν κερδίσαμε τον Άγιαξ με 1-0. Ήμουν παιδάκι μέσα στη Λεωφόρο όταν κερδίσαμε την Γιουβέντους με 4-2. Θυμάμαι στην ασπρόμαυρη τηλεόραση να κερδίζουμε τον Ερυθρό Αστέρα με 3-0», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Έχω ζήσει μεγάλες στιγμές για τον Παναθηναϊκό. Θα προσπαθήσουμε και φέτος αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα. Βέβαια πήγαμε πολύ καλά με τον Άρη, κερδίσαμε 2-0. Παρά… μην πω τώρα για τη διαιτησία».

Δείτε μετά το 32:00 του βίντεο:

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X