Ίντερ Μαϊάμι: Δεύτερη ήττα από την Μοντερέι και αποκλεισμός από το Champions Cup

Ίντερ Μαϊάμι: Δεύτερη ήττα από την Μοντερέι και αποκλεισμός από το Champions Cup
Photo Credits: INTIME

Η Μοντερέι νίκησε 3-1 της Ίντερ Μαϊάμι στη ρεβάνς των προημιτελικών του Champions Cup και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης αφήνοντας εκτός τον Μέσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καθόλου θετικά δεν έχει ξεκινήσει η σεζόν για την Ίντερ Μαϊάμι. Παρότι ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στο αρχικό σχήμα μετά από σχεδόν έναν μήνα, η ομάδα από τη Φλόριντα δεν κατάφερε να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου αγώνα με την Μοντερέι και ηττήθηκε ξανά (3-1) από την ομάδα από την Ουρουγουάη, αποχαιρετώντας το Champions Cup.

Οι Ουρουγουανοί είχαν τον απόλυτο έλεγχο και επικράτησαν άνετα με συνολικό σκορ 5-2 στα δύο παιχνίδια, παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού. Ο Μέσι και η παρέα του δεν ήταν σε καλή βραδιά και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 3-0. Μάλιστα έμειναν και δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Τζόρντι Άλμπα στο τελευταίο σκέλος του αγώνα.

Η Ίντερ Μαϊάμι απλώς μείωσε στα τελευταία λεπτά, αποχαιρετώντας πρόωρα την διοργάνωση, στρέφοντας πλέον την προσοχή ολοκληρωτικά στο MLS όπου δεν διανύει την καλύτερη της περίοδο έχοντας αφήσει πολλούς βαθμούς στα τελευταία παιχνίδια.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X