Λουίς Ενρίκε - Τσάβι: Η viral συζήτηση των δύο προπονητών - Μην διαμαρτύρεσαι, γαμώτο, σε κρατάω απ' τα @@» (VIDEO)

Λουίς Ενρίκε - Τσάβι: Η viral συζήτηση των δύο προπονητών - Μην διαμαρτύρεσαι, γαμώτο, σε κρατάω απ' τα @@» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Μια από τις πιο περιζήτητες εικόνες του αγώνα μεταξύ της Παρί και της Μπαρτσελόνα ήταν η επανασύνδεση του Τσάβι με τον Λουίς Ενρίκε..

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι δύο προπονητές Τσάβι και Λουίς Ενρίκε χαιρετήθηκαν θερμά και εγκάρδια πριν από τη «μάχη» των δύο ομάδων στο «Παρκ Ντε Πρενς», που έληξε με νίκη της Μπαρτσελόνα επί των Γάλλων (3-2).

Οι κάμερες κατέγραψαν τον εναγκαλισμό τους στο τούνελ των αποδυτηρίων. «Έχω μια πολύ καλή σχέση μαζί του εδώ και πολλά χρόνια. Πολύ καλές αναμνήσεις και πιστεύω ότι είναι ένας φανταστικός άνθρωπος», εξήγησε ο τεχνικός των Μπλαουγκράνα.

Οι δύο κόουτς χαμογελαστοί κι ευδιάθετοι, πέρασαν λίγα λεπτά μιλώντας. Ήταν μια χαλαρή συζήτηση, με τις κάμερες της Movistar να καταγράφουν τη σκηνή. «Πέλοπο», φώναξε ο Λουίς Ενρίκε στον Τσάβι. «Τι επιθετικότητα, τι επιθετικότητα», απάντησε ο Καταλανός.

«Τι εννοείς επιθετικότητα; Ξέρεις πώς είμαι, πώς είσαι;», λέει ο προπονητής της PSG.

«Καλά, καλύτερα τώρα», απάντησε ο τεχνικός από την Τεράσα.

Ο Αστουριανός εξέφρασε επίσης τη λύπη του για το γεγονός ότι οι δρόμοι τους διασταυρώνονται σε αυτή τη φάση του Champions League κι όχι αργότερα στη διοργάνωση.

«Δεν θα δούμε ο ένας τον άλλον στον τελικό. Μην διαμαρτύρεσαι, γαμώτο, σε κρατάω απ’ τα @@», λέει ο Λουίς Ενρίκε.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, ο νυν προπονητής της PSG είπε ότι εκπροσωπεί το DNA της Μπάρτσα καλύτερα από τον Τσάβι. Ωστόσο, ο Καταλανός δεν θέλησε να μπει σε αντιπαράθεση και περιορίστηκε να διαβεβαιώσει ότι και οι δύο επιδιώκουν τον ίδιο στόχο και εκπροσωπούν την ίδια αγωνιστική φιλοσοφία.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X