ΑΕΚ κατά Ολυμπιακού: «Μαύρη προπαγάνδα και ασύστολα ψέματα - Δεν έχουμε πρόβλημα με Έλληνες-ξένους διαιτητές!»

ΑΕΚ κατά Ολυμπιακού: «Μαύρη προπαγάνδα και ασύστολα ψέματα - Δεν έχουμε πρόβλημα με Έλληνες-ξένους διαιτητές!»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ απάντησε στις αστειότητες του Ολυμπιακού για τον διαιτητή του ματς με τον Άρη. «Μαύρη προπαγάνδα και ασύστολα ψέματα», αναφέρει μεταξύ άλλων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δεν άφησε ασχολίαστη την διαρροή του Ολυμπιακού για την διαιτησία και δη για τον Έλληνα ρέφερι στα ματς με τον Άρη.

«Αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι συνεχίζεται η εκστρατεία μαύρης προπαγάνδας εναντίον της ΑΕΚ, εννοείται με ασύστολα ψέματα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΑΕΚ.

«Η ΑΕΚ σε όλες τις συνεδριάσεις της Λίγκας έχει τονίσει πως δεν έχει πρόβλημα είτε είναι Έλληνες, είτε ξένοι οι διαιτητές. στην συγκεκριμένη περίπτωση απ’ όσο ξέρουμε το αίτημα του αντιπάλου μας την Κυριακή δεν είναι μόνο για τα μεταξύ μας παιχνίδια, αλλά για όλα τα παιχνίδια των play offs.  Εμείς λοιπόν ακολουθώντας αυτό που έχουμε πει από την αρχή, από την στιγμή που υπήρξε αίτημα για Έλληνα δεν είχαμε θέμα», συμπληρώνει η ΑΕΚ.

Αναλυτικά το πώς σχολιάζει η ΑΕΚ την διαρροή του Ολυμπιακού:

Αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι συνεχίζεται η εκστρατεία μαύρης προπαγάνδας εναντίον της ΑΕΚ, εννοείται με ασύστολα ψέματα.

Η ΑΕΚ σε όλες τις συνεδριάσεις της Λίγκας έχει τονίσει πως δεν έχει πρόβλημα είτε είναι Έλληνες, είτε ξένοι οι διαιτητές.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση απ’ όσο ξέρουμε το αίτημα του αντιπάλου μας την Κυριακή δεν είναι μόνο για τα μεταξύ μας παιχνίδια, αλλά για όλα τα παιχνίδια των play offs

Εμείς λοιπόν ακολουθώντας αυτό που έχουμε πει από την αρχή, από την στιγμή που υπήρξε αίτημα για Έλληνα δεν είχαμε θέμα.

Να θυμίσουμε επίσης πως και για το ματς του δεύτερου γύρου της κανονικής περιόδου είχαμε κάνει το ίδιο, συναινέσαμε δηλαδή σε αίτημα και τότε δεν είχε υπάρξει τίποτα απ΄όσα λένε σήμερα.

Επίσης πως τελικά σε εκείνο το ματς αδικηθήκαμε και χάσαμε δύο βαθμούς. Και δεν είπαμε τίποτα.

Η δεξαμενή των ψεμάτων τους είναι ανεξάντλητη.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X