«Θέλει Πινέδα η Κλαμπ Αμέρικα!»

«Θέλει Πινέδα η Κλαμπ Αμέρικα!»
Photo Credits: INTIME

Νέα σενάρια για τον Ορμπελίν Πινέδα στο Μεξικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέο δημοσίευμα από το Μεξικό συνδέει ξανά τον Ορμπελίν Πινέδα με επιστροφή στην πατρίδα του, αυτή τη φορά για την Κλαμπ Αμέρικα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το TUDN, η Κλαμπ Αμέρικα εξετάζει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για να καλύψει το κενό του Άλβαρο Φιδάλγο που αποχωρεί κι ένας εξ αυτών είναι ο μέσος της ΑΕΚ.

Το ρεπορτάζ για τον Πινέδα

Για την περίπτωση του μέσου της ΑΕΚ, τονίζεται πως μια πιθανή μεταγραφή του θα κοστίσει αρκετά χρήματα. Η αξία του Πινέδα σύμφωνα με το Transfermarkt είναι στα 7 εκατ. ευρώ, αλλά για να πειστεί η ΑΕΚ να τον παραχωρήσει θα χρειαστεί να κάνει καλύτερη προσφορά, μιας και είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της.

Για τον Λουίς Τσάβες, ο οποίος αγωνίζεται στην Ντιναμό Μόσχας, τονίζεται ότι η αξία του υπολογίζεται στα 8 εκατ. ευρώ και πως θα πρέπει πάλι η Αμέρικα να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να πείσει τον 28χρονο μέσο να γυρίσει στο Μεξικό.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X