Champions League: Όρθια η Μπάγερν Μονάχου με Κέιν στο Λονδίνο, πήρε ισοπαλία (2-2) από την Άρσεναλ

Champions League: Όρθια η Μπάγερν Μονάχου με Κέιν στο Λονδίνο, πήρε ισοπαλία (2-2) από την Άρσεναλ
Photo Credits: INTIME

Ισοπαλία για Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών του Champions league

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Άρσεναλ μπήκε φουριόζα στο ματς και προηγήθηκε με τον Σάκα στο παιχνίδι κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, για το πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών του Champions league. Όμως οι «Βαυαροί» αντέδρασαν άμεσα και με γκολ του Γκνάμπρι μετά από αμυντικό λάθος του Γκαμπριέλ και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κέιν μετά από απίθανη προσπάθεια του Σανέ γύρισε το ματς σε 2-1 υπέρ της από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος η Άρσεναλ αν και δεν μπήκε δυνατά κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με από μηχανής θεό τον Τροσάρντ και οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στο Μόναχο.

Το ματς

Η Άρσεναλ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχε την πρώτη της ευκαιρία με τον Μαρτινέλι να επιχειρεί ένα σουτ και να στέλνει την μπάλα αουτ στο 7ο λεπτό.

Στο 12ο λεπτό η Άρσεναλ έκανε το 1-0 με τον Σάκα να υποδέχεται την μπάλα από τον Γουαιτ και με ένα απίθανο σουτ να την στέλνει στην αριστερή γωνία του Νόιερ.

Δύο λεπτά μετά, ακόμα μια ευκαιρία από την Άρσεναλ με τον Γουάιτ να μπαίνει στην περιοχή να κάνει ένα σουτ όμως ο κίπερ της Μπάγερν απέκρουσε.

Η Μπάγερν Μονάχου ισοφάρισε σε 1-1 στο 18ο λεπτό. Ο Γκαμπριέλ έκανε ένα αβίαστο λάθος στην άμυνα, ο Γκορέτσκα έκλεψε μοίρασε την μπάλα στον Γκνάμπρι και αυτός με ψύχραιμο πλασέ πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Ραγιά και την έστειλε στα δίχτυα.

Απίθανη επέλαση του Σανέ από το κέντρο του γηπέδου μέχρι την περιοχή της Άρσεναλ, με τον Σαλιμπά να τον κόβει αντικανονικά και την Μπάγερν να κερδίζει πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Χάρι Κέιν κάνοντας το 2-1, στο 32ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος η πρώτη ευκαιρία ανήκε στην Άρσεναλ, με τον Ράις να πιάνει ένα πολύ καλό σουτ όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Ραγιά, στο 51ο λεπτό.

Στο 68ο λεπτό η Μπάγερν απειλεί με ένα φιλόδοξο σουτ του Κέιν με την μπάλα να βρίσκει σε κάποιο σώμα και να περνάει κόρνερ.

Και από εκεί που η Άρσεναλ φαινόταν στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο αλλαγές του Μίκελ Αρτετα, Γκαμπριέλ Ζέσους να παίρνει δύο παίκτες πάνω του, έγκαιρα να μοιράζει στον Τροσάρντ και αυτός με ένα πλασέ να ισοφαρίζει σε 2-2, στο 76ο λεπτό.

Απίθανη ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ η Μπάγερν στο 90ο λεπτό, με τον Μουσιάλα να μπαίνει στην περιοχή τον Κομάν να έρχεται σε επαφή με την μπάλα και να την στέλνει στο αριστερό κάθετο δοκάρι!

Στην τελευταία φάση του ματς ο Σάκα πέφτει στην περιοχή μετά από μία επαφή που είχε με τον Νόιερ, όμως διαιτητής και VAR δεν είδαν κάποια παράβαση.

Οι 11άδες των δύο ομάδων:

Άρσεναλ: Ραγιά, Γκαμπριέλ, Χαβερτζ (86΄ Πάρτεϊ), Ζορζίνιο (66΄ Γκαμπριέλ Ζεσούς), Μαρτινέλι (66΄ Τροσάρντ), Όντεγκαρντ, Ράις, Σαλιμπά, Σάκα, Γουάιτ, Κίβιορ (46΄ Ζιντσένκο)

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Ντέιβις, Ντε Λίχτ, Ντάιερ, Κίμιχ, Λάιμερ, Γκορέτσκα, Σανέ (65΄Κομάν), Μουσιάλα, Κέιν, Γκνάμπρι (70΄ Γκερέρο)

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X