Μεγάλο αφιέρωμα των Βρετανών στον Γιακουμάκη: «Ένας από τους πιο «φονικούς» επιθετικούς της Ευρώπης!»

Μεγάλο αφιέρωμα των Βρετανών στον Γιακουμάκη: «Ένας από τους πιο «φονικούς» επιθετικούς της Ευρώπης!»
Photo Credits: INTIME

Βρετανική αποθέωση για τον Έλληνα επιθετικό, Γιώργο Γιακουμάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Γιακουμάκης πηγαίνοντας στο MLS και την Ατλάντα από την και την Σέλτικ, δεν αφήνει ασυγκίνητους τους Βρετανούς τους οποίους συνεχίζει ν’ απασχολεί.

Η ιστοσελίδα birminghamjournal.co.uk σε αφιέρωμα της που δημοσίευσε την Τρίτη 9 Απριλίου αφιερώνει αρκετές… λέξεις στην πορεία του Γιώργου Γιακουμάκη από το Ηράκλειο και την εφηβική του ηλικία μέχρι να καταξιωθεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ως επιθετικός της Φένλο, της Σέλτικ στην συνέχεια (όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ σε Ολλανδία, Σκωτία) και πλέον στις ΗΠΑ όπου πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις.

Οι Σκωτσέζοι σκιαγραφούν το προφίλ του Γιώργου Γιακουμάκη και μάλιστα δεν διστάζουν να τον χαρακτηρίσουν ως έναν “από τους πιο “φονικούς” επιθετικούς ολόκληρης της Ευρώπης”.

Το αφιέρωμα της birminghamjournal.co.uk έχει τίτλο “η Οδύσσεια ενός επιθετικού” και ξεκινάει από την παιδική του ηλικία όταν και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, μέχρι την μεταγραφή του στην ΑΕΚ, την παρουσία του στον ΟΦΗ και στην απογείωση του μέσω της Φένλο και της Σέλτικ.

“Καθώς ο Γιακουμάκης συνεχίζει να καταπλήσσει το κοινό με τα γκολ του και τα κατορθώματα του, ένα είναι σίγουρο: Το ταξίδι του δεν έχει τελειώσει. Με το βλέμμα του στραμμένο σε νέες προκλήσεις και μεγαλύτερα ύψη, ο Γιώργος Γιακουμάκης προορίζεται να αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στον κόσμο του ποδοσφαίρου για τα επόμενα χρόνια” αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Σκωτσέζοι.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X