Χανιά: «Νταής» 40χρονος έκανε τη ζωή κόλαση στη σύζυγο και τα παιδιά του – Κακοποίηση και απειλές για φόνο

Χανιά: «Νταής» 40χρονος έκανε τη ζωή κόλαση στη σύζυγο και τα παιδιά του – Κακοποίηση και απειλές για φόνο

Τον εφιάλτη βίωνε μια γυναίκα και τα παιδιά της από τα Χανιά, λόγω της ενδοοικογενειακής βίας από τον σύζυγό της και πατέρα τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον εφιάλτη βίωνε μια γυναίκα και τα παιδιά της από τα Χανιά, λόγω της ενδοοικογενειακής βίας από τον σύζυγό της και πατέρα τους .

Το τριμελές αυτόφωρο πλημμελειοδικείο των Χανίων καταδίκασε το μεσημέρι της Τρίτης (09.04.2024) τον 40χρονο σε ποινή 4 ετών φυλάκισης για την ενδοοικογενειακή βία, ενώ τον έστειλε αμέσως στην φυλακή, μη χορηγώντας αναστέλλουσα ισχύ ούτε στην απόφαση ούτε στην έφεση.

Ιδιαίτερα επιβαρυντικό σε βάρος του κατηγορούμενου ήταν το γεγονός ότι μέσα από τα κρατητήρια συνέχιζε χθες και σήμερα να τηλεφωνεί στη γυναίκα και να την απειλεί ευθέως ότι θα τη σκοτώσει, ζητώντας της να αποσύρει τη μήνυση και να του επιτρέψει να επιστρέψει στο σπίτι.

«Εγώ πήρα το 100 την Παρασκευή το βράδυ για να μη γίνει η κόρη μου μια καινούρια Κυριακή» ανάφερε η μητέρα της καταγγέλλουσας στην κατάθεσή της και αναφέρθηκε στον ιδιαίτερα βίαιο χαρακτήρα του 40χρονου. «Την χτυπούσε μπροστά στα παιδιά. Ο μεγάλος έμπαινε μπροστά. Γι αυτό τον χτυπούσε τον κουτουλούσε τον χτυπούσε με τα γόνατα στην κοιλιά» σημείωσε.

Ο 40χρονος κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή απέναντι στη σύζυγό του αλλά και στα παιδιά του και στην πεθερά του με το Δικαστήριο να αποδέχεται την σχετική καταδικαστική πρόταση αλλά και την άμεση εκτέλεση της ποινής χωρίς αναστολή.

Διαβάστε περισσότερα

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X