Συγκλονιστικός Αλμέιδα: «Μου έδειξαν αγάπη και αλλού, αλλά πλέον μόνο ΑΕΚ!» (VIDEO)

Συγκλονιστικός Αλμέιδα: «Μου έδειξαν αγάπη και αλλού, αλλά πλέον μόνο ΑΕΚ!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Συγκλονιστικός ο Ματίας Αλμέιδα επ' ευκαιρίας των εορτασμών των 100 ετών από την ίδρυση της ΑΕΚ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συγκλονιστικός ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξή του στο Sport 24 επ’ ευκαιρίας των εορτασμών των 100 ετών από την ίδρυση της ΑΕΚ.

«Από την ημέρα που ήρθα αισθάνθηκα ότι είμαι μέρος αυτού του κλαμπ», δήλωσε για την ΑΕΚ ο Αλμέιδα.

«Προφανώς στην καρδιά μου έχω επίσης κάποιες άλλες ομάδες που έχω προπονήσει. Μου έδειξαν αγάπη και αισθάνθηκα μία ενέργεια που ήμασταν όλοι ενωμένοι. Αλλά, πλέον, μόνο ΑΕΚ!», είπε ακόμη ο Αλμέιδα.

Αναλυτικά τα όσα δηλώνει ο Ματίας Αλμέιδα: 

«Πιστεύω ότι υπάρχουν διαφορετικά μέρη που κάθε άνθρωπος ταιριάζει σ’ αυτά

Από την ημέρα που ήρθα αισθάνθηκα ότι είμαι μέρος αυτού του κλαμπ.

Υπήρξαν πολλοί λόγοι. Όπως σας είχα πει όταν υπέγραψα είχα έρθει εδώ για να δω πώς ζουν οι άνθρωποι και πώς είναι η ζωή στην Ελλάδα.

Δεν ήρθα Δευτέρα, για να ξεκινήσω προπονήσεις Τετάρτη. Εξέτασα και ανέλυσα την φιλοσοφία ζωής των Ελλήνων. Μελέτησα την ιστορία της ΑΕΚ. Όταν ακόμη κανείς δεν με ήξερε, άρχισα να ρωτώ, να μαθαίνω και να ενσωματώνομαι γρήγορα.

Αυτό που έχω να πω είναι ότι αυτό το μέρος για μένα είναι ξεχωριστό. Γιατί εκτός από τα αποτελέσματα με αντιμετωπίζουν σαν άνθρωπο.

Είναι ένα μέρος όπου η ενέργεια που έχουν οι οπαδοί μας, η ενέργεια που έχει η ΑΕΚ, την έχω αισθανθεί πολύ λίγες φορές εδώ και 30 χρόνια σε όλα τα μέρη που έχω βρεθεί.

Προφανώς στην καρδιά μου έχω επίσης κάποιες άλλες ομάδες που έχω προπονήσει. Μου έδειξαν αγάπη και αισθάνθηκα μία ενέργεια που ήμασταν όλοι ενωμένοι. Αλλά, πλέον, μόνο ΑΕΚ!».

Δείτε το βίντεο:

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X