Λάτσιο: Ετοιμάζει ανταλλαγή με την Νάπολι για Ιμόμπιλε - Σιμεόνε

Λάτσιο: Ετοιμάζει ανταλλαγή με την Νάπολι για Ιμόμπιλε - Σιμεόνε
Photo Credits: INTIME

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε φαίνεται πως πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην αποχώρηση του από την Λάτσιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Mια μεγάλη ανταλλαγή φαίνεται πως «ψήνεται» ανάμεσα στην Λάτσιο και την Νάπολι το ερχόμενο καλοκαίρι και περιλαμβάνει τον Τσίρο Ιμόμπιλε.

Η έλευση του Ιγκόρ Τούντορ στον πάγκο των «λατσιάλι» σημαίνει πως το καλοκαίρι θα γίνει αξιολόγηση όλου του ρόστερ και αυτό μπορεί να επηρεάσει το μέλλον του αρχηγού της ομάδας. Ο 34χρονος επιθετικός σε 27 παιχνίδια στο «καμπιονάτο», μετράει μόλις 6 γκολ και 1 ασίστ.

Από την άλλη, οι «παρτενοπέι» θα βγουν στην αγορά για επιθετικό, μιας και φημολογείται πως ο Βίκτορ Όσιμεν θα αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι. Έτσι, βλέπουν με καλό μάτι αυτήν την ανταλλαγή, αφού θα αποκτήσουν έναν έμπειρο φορ, που ξέρει το πρωτάθλημα και λόγω προχωρημένης ηλικίας είναι φθηνός.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X