Η Εβελίνα Παπούλια μιλάει πρώτη φορά - Γιατί εξαφανίστηκε μετά την κατάθεση-καταπέλτη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η Εβελίνα Παπούλια μιλάει πρώτη φορά - Γιατί εξαφανίστηκε μετά την κατάθεση-καταπέλτη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Ο λόγος που πήγε στο δικαστήριο και όλα όσα είχε πει! «Δεν μετανιώνω ποτέ για την επιλογή αν νιώθω αυτό που κάνω είναι σωστό. Δεν φοβήθηκα τίποτα»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καλεσμένη στο podcast της Άννας Μαρίας Βέλλη στο κανάλι της στο Youtube ήταν η Εβελίνα Παπούλια, η οποία μίλησε για όλα, για το θέατρο και την επαγγελματική της πορεία, τις κακοποιητικές συμπεριφορές, για την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Δύο Ξένοι», αλλά και για την υπόθεση Φιλιππίδη!

«Δεν έχω κουραστεί να με ρωτάνε για τους Δυο Ξένους»

«Δεν έχω κουραστεί να με ρωτάνε για τους Δυο Ξένους. Δεν είναι ευχάριστο να μη γνωρίζουν τίποτα από τα άλλα πράγματα που έχω κάνει αλλά από την άλλη για να έχει αγαπήσει κάποιος τόσο πολύ αυτό και να στέκεται εκεί εμένα με τιμάει. Κάναμε κάτι που έχει μείνει, είναι κλασσικό πλέον. Δεν το περιμέναμε κιόλας, οπότε το να συντηρείται μία επιτυχία στη διάρκεια των χρόνων είναι πάρα πολύ ωραίο. Ήταν μια εποχή σημαντική, ένα διαβατήριο, ήταν η εξέλιξή μου μετά από αυτό.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X